LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Bazı arkadaşlar direkt sunucu kaynaklı olduğunu iddaa etmiş fakat sorun sunucu değil kullanılan scirpt kaynaklıdır.
Malware scirptinizdeki açıktan kaynaklı sitenize zararlı içeriklerin eklenmesidir. Genelde Wordpress vb. scirptlerin güncellenme yapılmaması nedeni ile ortaya çıkmaktadır.
Sunucu kaynaklı böyle birşey olsa o firmayı müşteriler topa tutar ki günümüzde işini adam gibi yapmayan firmaların bile sunucu güvenliği çıkan yazılımlar sayesinde en üst düzeydedir.
Sizin sorununuz tamamen scirpt kaynaklıdır. Bunu başka firmaya geçtiğinizdede daha iyi anlarsınız fakat geçiş yaptığınızda boşuna harcadığınız para ve zamana yazık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam peki bu sorunu nasıl çözebilirim. Haklısınız wordpress için son güncellemeyi yapmadım son 1 haftadır güncelleme bildirimi vardı. sorunda zaten dün yada dünden önce patlak verdi. Bana bir yardım ederseniz çok sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. bu gece bunları yapıp burdan geri dönüş sağlıycam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Maldet taraması ile en iyi sonucu alabilirsiniz. Hosting sağlayıcınıza söylemeniz yeterlidir.