wmaraci reklam
wmaraci reklam

AdBlock Kullananların Erişimini Engelleme (Çok İşinize Yarayacak!)

34 Mesajlar 10.917 Okunma
Toplam 34 mesaj ve 10.917 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

EkipNetwork EkipNetwork akacak para hesapta durmaz Kurumsal+ Üye
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 1275
  • Beğeniler 367 / 367
  • Ticaret 170, (%100)

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

adblock kullananları engelleyenlerin seo bilmedikleri kesin. tüm sitelerinizde engelleyin ki biz daha rahat yukarı çıkıp, daha çok kişiye sayfa gösterimi yapalım ;)

sen daha çok kişiye sayfa gösterimi yap ama parayı biz kazanalım :D

seo konusunda tartışılır çünkü bu siteden siteye değişir. Örneğin çok fazla reklam yayınlamıyor iseniz verdiğiniz bilgiler adblock kullananlar için değerli ise o kullanıcı adblocku 2 dakikalığına devre dışı bırakacaktır. Zaten bir kapatıp açmak zahmetli bir iş değildir. Ayrıca Adblock kullananların çoğu pop/up reklamlar, +18 reklamlar yüzünden o eklentiyi kullanıyor. O kadar vicdansız değillerdir...

Ek olarak wmaracının böyle bir şey yaptığını düşün. Kullanıcıların %90 'ı adblocku devre dışı bırakacaktır.

wmaraci reklam
reklam

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
hasmer dediğim gibi siz adblock engelleyici kurun sitenize. gerisine karışmayın :)

wmaracinda tabii ki kullanıcı devre dışı bırakacaktır fakat sizin site kategorisinde başka bir site var ise kullanıcı oraya gidecektir. isterseniz deneyin. denemesi bedava. kullanıcı adblock u kapatıp sayfayı yenileyeceğine, arama sonuçlarına geri gidip bir attaki siteye giriyor. ilk iki sıradaki siteler benim olduğu için geçen yıl denemiştim :D

EkipNetwork EkipNetwork akacak para hesapta durmaz Kurumsal+ Üye
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 1275
  • Beğeniler 367 / 367
  • Ticaret 170, (%100)

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

hasmer dediğim gibi siz adblock engelleyici kurun sitenize. gerisine karışmayın :)

wmaracinda tabii ki kullanıcı devre dışı bırakacaktır fakat sizin site kategorisinde başka bir site var ise kullanıcı oraya gidecektir. isterseniz deneyin. denemesi bedava. kullanıcı adblock u kapatıp sayfayı yenileyeceğine, arama sonuçlarına geri gidip bir attaki siteye giriyor. ilk iki sıradaki siteler benim olduğu için geçen yıl denemiştim :D

Dediğim gibi siteden siteye değişir bu durum :D wmaracı ve *** gibi sitelerde yemez ama :D

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1617
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
hasmer aynen :D

wmaraci
wmaraci