-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar adhood dan reklam aldım 38000 gösterime 2.50 tl normal mi farklı reklam firmaları önerebilirmisiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
gösterime az olması bence normal ama wordego var oda gösterim veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
ister tıklama başı 100TL verseler ne yazar ondan para alabilen varmıki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben 2 tane kanal 2 tane afffilite firması ile çalışıyordum 2 farklı sistem yani adsense alamadım çünkü sitenin içeriği gambling diyorlar arkadaşlar beni alpacino yaptılar :) ne alakaysa futbol istatistiğinden neyse ben tüm reklamları kaldırdım siteden aynı sebepten ben kazanamayacaksam neden hayra reklam yapayım kaldır gitsin sponsor reklam al hitin yükselince kendi gelir zaten reklam :)))
1 kişi bu mesajı beğendi.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neredeyse tüm reklam firmalarında oranlar birbirinin aynısı. O yüzden ödeme konusunda sıkıntı yaşatmayan firmalarla çalışmak önemli, gerisi teferruat. Ocak ayında Türkiye'de reklam ücretleri çok düştü, bu aydan itibaren yükselmeye başlar. Bir de hiti yüksek olan sitelerde daha fazla kazandıran reklamlar yayınlanıyor, o nedenle aynı sayıda gösterime verilen ücretler değişiyor. Örneğin günlük 10k hiti olan bir site 10k gösterim başına 3 birim ücret alıyorsa, günlük 100k olan bir site 10k gösterim başına 5 birim ücret alır. İlk site günlük 3 kazanırken diğeri 50 kazanır. (buradaki oranları örnek olarak verdim, reklamverenlere bağlı olarak ücretler sürekli değiştiği için kesin bir oran yok)
Kabaca nette para kazanmak bu şekilde işliyor.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!