-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba, adhood.com yenilenmiş deneyelim bakalım kurumsallaşmışlar mı görelim dedik.
Şimdi bir doğrulama kodu veriyor, siteye ekle diyor onaylayalım diyor gel görki verdiği kodu
türlü türlü koymama rağmen bir türlü onaylayamıyor.
İnternet üzerinde 2 gündür araştırıyorum, çeviriciler tırnaklar kullanmama - koymama rağmen hiç biri olmadı.
Bu tarz bir sorunla karşılaşan ve çözen arkadaşımız bize yardımcı olursa wmaraci bünyesinde bu konuya ihtiyaç olduğunu farkettim.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
blogger kullanıyorum bende , ama bende eklememe rağmem doğrulanmıyor bi sorun var sanırsam ? googlede araştırdım bi kaç çeşit yöntem varmış onlarıda denedim. yinede olmadı
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bırakın adhood'u emeklerinizi boşa gider adam akıllı bir sistemleri yok ve verdiği paraya bakarsanız bu kadar zahmete değmez yaptıkları herşey'de daha da batırıyorlar sistemi. Wordego.Com ve adsense 'ye yönelin daha iyi bir firma bulununcaya kadar...
Şuan wordego Türkiye'de iyi bir yerlerde ve google ile işortakları google reklamları wordego üzerinden sitenizde yayınlanıyor ve google'da ki parasal değer hesabınızı yatırıyorlar bir nevi google adsense kullanıyorsunuz :)
Wordego hakkında şurada ki konumdan gerekli bilgileri alabilirsiniz.
http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/wordego-coma-kayit-olma-reklam-alma-resimli-anlatim-97723.html
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Machine adlı üyeden alıntı
Bırakın adhood'u emeklerinizi boşa gider adam akıllı bir sistemleri yok ve verdiği paraya bakarsanız bu kadar zahmete değmez yaptıkları herşey'de daha da batırıyorlar sistemi. Wordego.Com ve adsense 'ye yönelin daha iyi bir firma bulununcaya kadar...
Şuan wordego Türkiye'de iyi bir yerlerde ve google ile işortakları google reklamları wordego üzerinden sitenizde yayınlanıyor ve google'da ki parasal değer hesabınızı yatırıyorlar bir nevi google adsense kullanıyorsunuz :)
Wordego hakkında şurada ki konumdan gerekli bilgileri alabilirsiniz.
http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/wordego-coma-kayit-olma-reklam-alma-resimli-anlatim-97723.html
Öneriniz için teşekkürler birde wordegoyu deneyelim bakalım
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
Adhood
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Adhood
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Doğrulama aşamasında güvenlik kodu kullanılmamalıdır. hesap aktivasyonu için mail adresinize gelen aktivasyon kodunu eklemeniz gereklidir. doğrulama kodunu bütçe ekleme aşamasında kullanmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Kimseyi kötülemek-yermek niyetinde değilim, şuan bile sorunumuzu çözmek için göstermiş olduğunuz hassasiyet beni sevindirdi. Çok Teşekkürler.
Dilerim yapıcı eleştiriye açıksınızdır; bahsi geçen firmaya dün başvuruda bulundum ve bugün reklam yayınına başladım. Şaşırtıcı derecede muhteşem. Ayda 400.000 sayfa gösterimi yapan bir sitem var ve her geçen gün sayısı artıyor.
Adsense ile çalışmak istemiyordum TürkTicaret.net türk girişimi olduğu için onunla çalışmak istiyordum ve destekliyordum.
Aynı mağduriyeti mobilodeme.com adlı sitenizde yaşıyorum şuan, yanlış anlamayın ama 80 gündür bekliyorum sonuç alabilmiş değilim. İşin kötüsü kâle alıp mailleri de cevaplamıyorlar. Bu üzücü.
Esenlik içinde kalın,
İyi günler.