lostyazilim
tr.link

Adhood Ödeme Kesintileri Hakkında

3 Mesajlar 531 Okunma
lstbozum
tr.link

birz4man birz4man Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Rize
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, Az önce teknopat.org için siteme adhood dan reklam aldım. Ödeme vergilerine baktım %18 vergi ve %20 stopaj yazıyor. Kazandığım paranın %38 i vergiye mi gidicek şimdi ? Adsense dışında adsenseye rakip olan sağlam bir firma var mı ?

wmaraci
reklam

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Adsenseye rakip bir firma şuan için yok. Adhood'da önermiyorum size reklamları çok fazla kazandırmıyor ve dediğiniz gibi kazandığınızın nerdese yarsıı vergi adına gidiyor. Bazı konularda ödeme yapılmadığını vs dile getirenler mevcut.

reklamstore.com diye bir site var biraz onu önerenler mevcut fakat ben kullanmadım hiç o yüzden kesin ve net bir bilgi veremem size :)

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

birz4man birz4man Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Rize
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Machine adlı üyeden alıntı

Adsenseye rakip bir firma şuan için yok. Adhood'da önermiyorum size reklamları çok fazla kazandırmıyor ve dediğiniz gibi kazandığınızın nerdese yarsıı vergi adına gidiyor. Bazı konularda ödeme yapılmadığını vs dile getirenler mevcut.

reklamstore.com diye bir site var biraz onu önerenler mevcut fakat ben kullanmadım hiç o yüzden kesin ve net bir bilgi veremem size :)

Açıkçası ben onu kullandım :) 10000 hit almış sitem kazandığım paraya baktım 16 kuruş :D reklam store çok kazandırmıyor .d

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al