lostyazilim
tr.link

Admatic'ten Gelen Mail

13 Mesajlar 2.481 Okunma
lstbozum
tr.link

Vetch Vetch WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 22 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
Yıllarca yayıncı ve reklam veren için birinci sınıf hizmeti sağlayan desk-five olarak, bu hukuki adım sonrası sizde oluşabilecek rahatsızlık ve aksaklıklar için ayrıca üzgünüz.

Rahatsızlık ve aksaklık derken, kullanıcıları da mı hukuki tehdit altında? Çünkü aynı mailin ingilizcesinde sanki o anlama geliyor gibi yazılmış.

Düzenleme:

Şöyle bir şey buldum http://www.nededik.com/admaticten-onemli-bilgilendirme-telif-hakki-ihlali/

- Vetch
wmaraci
reklam

konyapower konyapower WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek bilgisayar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 3 / 8
  • Ticaret 46, (%100)
Arkadaşlar yeni panel.admatic.com geçiş yapmışlar oradan yeni kodları alıp yayınlayabiliyorsunuz. ama kafama takılan şey yeni ikinci bir mail gönderdiler bunu anlayan varmı ?

Bugün erken saatlerde tarafımızdan almış olduğunuz mail ile, Admatic medya A.Ş ile tüm faaliyetleri, telif hakları ihlali nedeniyle askıya aldığımızı üzüntüyle bildirdik.

Yanlış anlaşılmaları önlemek için, sizlere ikinci bir bildiri maili yazma kararı aldık.

Telif hakları ihlali sadece Admatic Medya A.Ş. tarafından yapılan bir ihlaldir.
Kullanıcılar ile hiç bir ilgisi olmadığını bilmenizi isteriz.

Admatiç A.Ş tarafından gönderilen ve telif haklarını ihlal eden Adtag’ lerin (reklam kodları) kullanılması durumunda da yasal hakkımız saklıdır.

Ticari konularda direkt Admatic A.Ş ile irtibata geçmenizi rica ederiz.

Destek verebileceğimiz her konu ve her türlü sorularınız için lütfen
http://www.desk-five.com/en/ veya doğrudan destek@desk-five.com dan bize ulaşın.

KursunKalemm KursunKalemm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster, Blogger
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad G** İ**
  • Mesajlar 487
  • Beğeniler 90 / 255
  • Ticaret 21, (%100)
Korkmaya gerek yok arkadaşlar, yayıncılarla alakalı bir durum değil.

panel.admatic.com.tr adresinden tekrar kayıt oluyorsunuz. Daha önce kayıt olduğunuz maille kayıt olmaya dikkat edin. Kayıt olunca biraz bekledim ben, sanırım hala sistemi oturtmaya çalışıyorlar. Sonra panelim açıldı. Panelde bir kaç işlev şu an çalışmıyor ama tekrar sitenizi ekleyebilirsiniz. Siteyi onaya alıyor. Daha önce kayıtlı bir siteyse onay işlemi kısa sürüyor. Benimki 30 dk. da onaylandı. Daha sonra yine eskisi gibi kodları alıp sitenize ekleyebiliyorsunuz. Fakat henüz sayımlar yapılmıyor sanırım. Zamanla oturur kanaatindeyim.

Şirket sahibinin dediğine göre eski kazançlar da yeni sisteme aktarılacakmış. Yani bir kaybınız olmayacak.

Durum budur. Zaten şu an adsense dışındaki bence en sağlam reklam firması kendileri. Sayımları fena değil, bin gösterim başına verdikleri diğer firmalara göre daha iyi. Reklamları da kaliteli. Biraz anlayış ve sabır fena olmaz diye düşünüyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al