yuh ya sonunda milleti güpegündüz tokatlamaya çalışıyorlar...

oyun bunlar...





işsiz insanların ümitleriyle oynamaktan başka bildiğiniz hiçbir şey yok .ben 12 sene boyunca gecemi gündüzüme verdim. dahala sosyal medyayı çözemiyoruz çünkü her gün yüzlerce yeni yenilik çıkıyor siz ise hayatınızda belki adam akıllı pc başına oturmamışsınız, gelip millete sosyal medyayı mı? öğreteceksiniz... siz ne biliyorsunuz ki ?

eğer siz birşeyler bilseydiniz şimdi facebook'dan bu yazıyı okumaz kendiniz facebook gibi Türkiye'nin markasını yaratır / kurardınız. tabi vergiden insanları tokatlamak varken siz böyle şeylere gerek duymazsınız... pehh...

siz google gibi arama motoru açsaydınız eminim Allah'ım yukarda arama başı milletten para tokatlardınız...

zaten işsiz çocukların cebinde 3-5 kuruş var onların cebindeki paraya da mı? göz diktiniz...

böyle sizi iş sahibi yapacağız diye kandıran kuruluşlara itibar etmeyiniz. 12 yaşında evime bilgisayar alındığından beri web sitelerim var. 13 senemi internete verdim, windows 95'e sövdüğüm günleri dahala unutmam. yıllar geçti..

bu yaşıma kadar kimse bana iş yaparken yada işe girerken ne mezunu olduğumu hangi sertifikalarımın olduğunu sormadı kodladığım yaptığım siteleri programları sordu... bırakın bu diploma hayallerini : )

ben üniversite mezunuyum, rakip olarakta karşımda ilkokul mezunu adam var ve benden daha çok web bilgisine sahip patron gerçektende şirketinde başarı istiyorsa tabikide onu alır...

ilk defa bir devlet üniversitesinin böyle bir soygun yapıp diploma/sertifika vaatleriyle 300 tl topladığına şahit olduğum için özellikle sizi uyarıyorum, inanmayın bunlara !