mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam wm lar
adnimo.com u kullanan var mı? benim içerde 14 dolarım var kaç ayda bırıkmiş, bu siteyi kullanmak istemiyorum lakin ödeme alt limiti 20 dolar. zaten küçük(10 bin le 1000 arası hitli) siteler için kesinlikle para kazandıracak bir site değil günlük 600 700 tık ve 2300 gösterime sadece 0.1 gibi rezil bir miktar geliyor. şimdi baktım 2 gündür iyice çokmüş 0.01 kazanç var. bu param içerde kalsın istemiyorum.
destek attım. olmaz dediler zaten böyle böyle para kazanıyor bunlar ya? bende o parayı yedirirsem neyim :cool:
şimdi ben nasıl alabilirim bu parayı? bana yardımcı olabilecek birisi var mı? bir yol gösterin bana? 3 günlüğüne referansım olun bir şekilde çekeyim şu parayı size de yarısını veririm
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
mdhouss merhaba, bende Adnimo' ya geçmek istiyordum ama internetteki yorumları okuyunca vazgeçtim :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adnimo hiçbir şekilde geçilecek bir sistem değil adamlar sizi sömürüp para kazanıyolar boşa yatsa site onun için bile eklenmez zaten ekledikleri reklamlar ile site yavaşlıyor sizi zarara bile sokuyolar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.