Mrb arkadaşlar, 3 tane sitemden 1 tanesi banlanınca diğer sitelerimde reklamsız kaldı. Bende 1 ay önce banlanan sitenin .net uzantısını aldım ve .com olan sitem ile aynı alexa sıralamasına gelmesini beklemiştim ve yeni domainde yükselmiş. Sonuç .net uzantılı sitem için adsenseye başvuru yapıcam. Bu konuyu açma amacımda adsensesi banlanan arkadaşlar aşağıdaki yöntemi beğenirlerse onlarda deneyebilir.

Burada ki sorun; .com olan siteye googleden gelen hitler. Banlisite.com sitemden htaccess ile .net olan siteye yönlendirme yapsam banlı siteden bu kadar yönlendirme gelmesi tedirginlik oluşturacaktı. Bende .com uzantısına gelen hiti googlede arama şeklinde yönlendirdim.

Yöntem: googlede arama yapıldığında ve .com olan siteme google üzerinden gelen kişi, tekrar google sitesine yönleniyor ve orada "yenisite.net konu" seklinde aranıyor.

Örnek aranan konu: "kayseri otobüs kazası" bu aramada 1. sırada gelen sitem .com uzantılı. Kişi bu haberi okumak için .com uzantılı linki tıkladığında. Tekrardan google yönlendiriliyor ve "xxxx.net kayseri otobüs kazası" diye arama yapmasını sağlıyor.

Sonuç olarak tüm linkler yönlenene kadar bence çok iyi bir yöntem.

"banlisite" yerine banlı site adresinizi yazın.
"yenisite.net" yerine yeni adresinizi yazın.

RewriteEngine On
ReWriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?banlisite\.com$ [NC]
ReWriteRule ^(.*)$ https://www.google.com.tr/search?sclient=psy-ab&site=&source=hp&q=yenisite.net +$1 [R=301,nc]


Başvuruyu yaptım bakalım kaç günde cevap gelicek :)