-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenin teması hoşuma gitti. Temayla alakalı olduğunu sanmıyorum. Fakat makalelerin kelime sayısı çok düşük. En azından 250+ kelime olmalı.
Bazı konularda yapacak bir şey yok sadece konu dağılımını yazmışsın o yüzden kısa tutmak zorundasın. Konu dağılımları kopya içerik kontrol edersen %100 kopya içerik çıkar. Farklı kelime veya cümle yazarsan onunla alakalı senin için iyi olacağı düşüncesindeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense için söylemiyorum ama menünün açılmaması sıkıntılı, sitenin gezilebilirliğini azaltıyor (mobilde ve tablette açılıyor sanırsam).
İçerikleri de inceledim genel olarak hep YGS LYS konuları üzerinden gitmişsin. Diğer eğitim sitelerinde de bu tarz konular vardır ve genelde sadece konular verildiği için pek özgün olmaz. Bu içeriklerin yanına kendi makalelerini katarsan bir sıkıntı kalmaz gibi düşünüyorum.
"http://www.soranogrenci.com/ders-calisirken-sikilmak/" şu adresteki yazının kapsamı çok geniş; ama sen sadece 1 paragraf yazmışsın. Google (arama algoritması) açısından bakarsak bu konuyu arayan birisini sitede 1 paragrafla tutman çok zor.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Kullandığınız tema ile alamazsınız ve site çok agır açılıyor daha sade bir tema kurun deneyin.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Awaken teması yada avada teması kullanıyorsunuz. O temalar adsense de sıkıntılı hep. Bence düzgün ve kaliteli bir tema alın derim. Ücretsiz temalar bir işe yaramaz.