netbozum
tr.link

Adsense'den Onay Almanın Site Temasıyla Alakası Var mı?

5 Mesajlar 844 Okunma
acebozum
tr.link

erkan34 erkan34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 22 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Google'ın o gizli mi gizli politikaları arasında sizce sitenin tasarımıda olabilir mi?
Öncesinde wordpress'in bedava olarak verdiği temalardan birisini kullanıyordum o temayla Google Adsense başvurularım "Yetersiz İçerik" adı altında reddediliyordu.Dedim belki temayla alakalıdır değiştirdim temayı tekrar başvurdum yine "Yetersiz İçerik" uyarısı belki temamda eksiklikler olduğu için vermiyorda olabilir.
Sitemin temasına bakıp eksik gördüğünüz yerleri söylermisiniz?
sitem: http://www.soranogrenci.com

-Siz söylemeden ben söyleyim site menülerindeki açılır menüler çalışmıyor :( , önceki temada çalışıyordu acaba extra bir ayarmı gerekiyor?

googleasistan
reklam

Bulutekno Bulutekno Free Free Freelancer... Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek FreeHuman
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 422
  • Beğeniler 103 / 141
  • Ticaret 3, (%100)
Sitenin teması hoşuma gitti. Temayla alakalı olduğunu sanmıyorum. Fakat makalelerin kelime sayısı çok düşük. En azından 250+ kelime olmalı.

Bazı konularda yapacak bir şey yok sadece konu dağılımını yazmışsın o yüzden kısa tutmak zorundasın. Konu dağılımları kopya içerik kontrol edersen %100 kopya içerik çıkar. Farklı kelime veya cümle yazarsan onunla alakalı senin için iyi olacağı düşüncesindeyim.
erkan34

kişi bu mesajı beğendi.

HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.

ekomer ekomer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 69 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense için söylemiyorum ama menünün açılmaması sıkıntılı, sitenin gezilebilirliğini azaltıyor (mobilde ve tablette açılıyor sanırsam).

İçerikleri de inceledim genel olarak hep YGS LYS konuları üzerinden gitmişsin. Diğer eğitim sitelerinde de bu tarz konular vardır ve genelde sadece konular verildiği için pek özgün olmaz. Bu içeriklerin yanına kendi makalelerini katarsan bir sıkıntı kalmaz gibi düşünüyorum.

"http://www.soranogrenci.com/ders-calisirken-sikilmak/" şu adresteki yazının kapsamı çok geniş; ama sen sadece 1 paragraf yazmışsın. Google (arama algoritması) açısından bakarsak bu konuyu arayan birisini sitede 1 paragrafla tutman çok zor.

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2763
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Kullandığınız tema ile alamazsınız ve site çok agır açılıyor daha sade bir tema kurun deneyin.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
wmaraci
wmaraci

masteryusuf masteryusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 27 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Awaken teması yada avada teması kullanıyorsunuz. O temalar adsense de sıkıntılı hep. Bence düzgün ve kaliteli bir tema alın derim. Ücretsiz temalar bir işe yaramaz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al