-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Arkadaşlar şu adsense ile ciddi paralar kazanılsa da bazı insanların çekememezlik yapıp sürekli tıklama yapması ve banlattırması gibi saçma olayların olması nedeniyle genelde bir süre sonra kullanım bırakılabiliyor. Yada bir şekilde bu çok tıklamalar engelleniyor ve kullanılıyor. Bunun yanı sıra bireysel reklam alanlarda var. Yani bir şirket veya sitenin diyelim, reklamını yayınlayarak da para kazananlar var.
Sizin tercihiniz nedir? Hangisi daha kesindir, veya sitenin devrelerine göre mi reklam almalıyız? Yani başlangıçta bireysel ileride adsense şeklinde veya adsense kullandım şöyle oldu bireyselden memnunum diyenler varsa bu tarz anılarınızı bekliyorum. Böylece sitemizi neye hazırlamamız gerektiğini de bilmiş oluruz. Şimdiden yazanlara teşekkürler.
Youtube: Kod Dershanesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
-
-
Ad Soyad
i** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben şahsen özel/bireysel reklamlara tarafım, adsense den oldum olası hoşlanmıyorum, hem tip tip şartlar dikte ediyor, hem tüm kontrol onlarda, ne zaman ne olacağı belli değil, onca emeklerle yaptğınız siteler bir anda boşa gidebiliyor, ve birde adsense de olsa herhangi bir tarafa bağımlı olmak bence hiç mantıklı değil, bireysel takılıyorum, zaman zaman adsense den alamayacağım rakamları gelir olarak alıyorum...
Kısaca benim düşüncem bu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Gemi Kaptanı Olacak :)
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adsense demek isterdim. Şu zamanlarda Adsense almak kadar kolay bişi yok. Hadi alıyorsun diyelim parayı çekemeden ban yiyorsun. Özel reklamlarda ise sağlam bir firma bulamassan hapı yutarsın. Scam firmalar ile iş yapmassan en büyük parayı sen kazanırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Adsense güzel ama 5 tl daha kazansam ödeme alacağım ban yedim diyen falan çok var. Bir ban yiyorsunuz daha sonra paranızda orada kalıyor hemde tüm hevesiniz yerle bir oluyor. Nedeni sorduğunuzda da saçma saçma nedenler yok uygun görmedik falan. Bu nedenlerden pek adsense taraftarı olamıyorum. Ama bireyseller de ise kazancınız belirli sınırlamada oluyor düşüyor çıkıyor, şansa bağlı oluyor yani. O yüzden çok ihtilaflı bir mesela bu. Yorumlara devam arkadaşlar. :) Deneyimlerinizi paylaşın bizlerde bir şeyler kapalım. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Gemi Kaptanı Olacak :)
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adsense bela bir iş. Gidiyorsun sitene koyuyorsun biraz fazla tık alıyorsun hemen uyarıyı basıyorlar. Adsense biraz resmi gibi dursada üstünde gömlek kravat altında şort giymiş bir kuruluş gibi Adsense. Sen ödeme almak için belki 2 ay uğraşıyorsun tam ödemeyi alıcakken bakıyorsun ban yemişsin. Paranda onlarda kalıyor az uz bi miktarda değil. Adsense önceden çok iyiydi şu sıralar cıvıttı ondandır bu sözlerim ona. Hala ekmek yiyen var bu işten ama bilmiyorum artık iç açıcı değil yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İkisini aynı anda kullan. Sidebar vb kısımlarda özel reklamlar, makale içlerinde adsense olabilir.
Yeşil Aşkı - Herşey Sevmekle Başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Değerli yorumlarınız için teşekkürler, git gide adsenseden soğuyorum. :) Bakalım sonucu ne olur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Siteniz değerliyse ve hareketliyse özel reklam bulmak kolay olur. Ama PR değeri, TrustRank değeri, Alexa değeri, hiti yetersiz siteye özel reklam bulmak epey zor olur.
Adsense hesabınız varsa en azından konu gösterimlerinde bulunmalı. Diğer alanlara da özel reklam alabiliyorsanız eklersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar google ı sallayın artık.
size bir sorum var; kendi sitenize sponsor reklam alabilecğeimiz bir portla mevcut mudur? yani sitenizi ekliyosunuz, reklam vermek isteyen mevcut eklenen siteler arasından seçim yapıp istediği banner reklamını seçip aylık ya da günlük reklam vermek için size ulaşıyor?
1 kişi bu mesajı beğendi.