lostyazilim
tr.link

Adsense yine kapattı

12 Mesajlar 1.859 Okunma
lstbozum
tr.link

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar 2 gündür sıkıntı yoktu fakat sürekli olarak içerik girmemize rağmen, site full özgün olmasına rağmen şöyle bir mesaj gönderiyorlar her seferinde.

AdSense başvurunuzun durumu

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Aşağıda listelenen bir nedenden veya program politikalarımızda listelenen farklı bir nedenden dolayı şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Aşağıdaki bilgileri inceleyerek sitenizde gerekli değişiklikleri yapmanızı öneririz.

Sitenizin kullanıcı deneyimini geliştirmeniz gerekmektedir.
Kullanıcılar ve reklamverenler için iyi bir deneyim sağlanabilmesi için, AdSense programına katılan yayıncıların Web Yöneticisi Kalite yönergelerine uymaları gerekir. Bu yönergeler, kullanıcılarınıza olumlu bir deneyim sağlamanıza yardımcı olabilecek çeşitli ipuçları sunar. Beş kullanıcı deneyimi ilkesinin açıklandığı bu AdSense blog yayınında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Bu ilkelerin uygulanması, sitenizdeki kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunmanıza yardımcı olacaktır.

Siteniz politikalarımızla uyumlu olmayan bir sohbet sitesidir.
Yayıncılar, çeşitli reklam yerleşimleri ve reklam biçimleriyle denemeler yapmaları için teşvik edilir. Ancak, program politikalarımızda belirttiğimiz gibi, AdSense yayıncıları, sohbet programlarına reklam kodu, arama kutuları veya arama sonuçları yerleştiremez. Bu kapsam, anlık mesajlaşma (IM) uygulamalarını, sohbet sitelerini ve dinamik içerik barındıran diğer sayfaları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

Google ürün politikalarının ihlaline teşvik eden tüm içeriği kaldırmanız gerekir.
Yayıncılar, Google ürün politikaları zorunluluklarını bertaraf etmesi için kullanıcılara araçlar sunamaz (ör. kullanıcıların YouTube videolarını indirmesine olanak sağlamak) veya Google AdSense politikalarını ihlal etmeye teşvik edemez. Ayrıca yayıncılar, açık iznimiz olmadan logo ve ekran görüntüleri gibi Google marka özelliklerini veya diğer ayırt edici özellikleri kullanamaz. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen içerik politikalarımızı inceleyin.

Siteniz dönem ödevlerinin satışı ve dağıtımı ile ilgili.
Yayıncılarımıza ait sitelerin yararlı ve bilgilendirici içeriğe sahip olduğunu görmekten memnuniyet duyarız. Ancak, program politikalarımızda belirtildiği gibi, dönem ödevlerinin veya yasal olmayan, yasa dışı etkinlikleri tanıtan ya da başkalarının yasal haklarını ihlal eden içeriğin satışına veya dağıtımına izin verilmez.
---------------------
Başvurunuzu güncellemek ve yeniden göndermek için, lütfen google.com/adsense adresini ziyaret edin ve başvurunuzla birlikte gönderdiğiniz e-posta adresi ile şifreyi kullanarak oturum açın. Uzmanlarımız hesabınızın program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için, lütfen başvurunuzu yeniden göndermeden önce yukarıda listelenen sorunların tümünü çözdüğünüzden emin olun.
Daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezimizi ziyaret edebilir veya yayıncıların en iyi AdSense uygulamalarını paylaştığı AdSense Yardım Forumu'nda arama yapabilirsiniz.

wmaraci
reklam

BarisYILMAZ BarisYILMAZ WM Seo Tool Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Teknik Servis
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 207 / 132
  • Ticaret 5, (%100)
Site adresinizi gönderin isterseniz inceleyip illegal veya google politikalarıyla uyumlu olmayan nedenleri inceleyelim.

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Adamlar açık açık yazmış işte Siteniz politikalarımızla uyumlu olmayan bir sohbet sitesidir.
Dijiseo

kişi bu mesajı beğendi.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

Adamlar açık açık yazmış işte Siteniz politikalarımızla uyumlu olmayan bir sohbet sitesidir.

Sohbet sitesine AdSense verilmediğini mi söylüyorsunuz, yoksa ben mi yanlış anladım ? Eger evet derseniz size örnek vereceğim de :)

Konu Sahibi arkadaşım; Siteni gerek Barış beye, yada bana iletirsen detaylı inceleriz ve ortaya çıkan sonucu yada ihlâli bildiririz. Siz de ona göre önlemler alırsınız

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Googleyi anlamak için deli olmak gerekiyor en dandik kalitesiz sitele reklam verirken kalite içerikli bloglara reklam vermiyor bunun nedenini genelde ben bağlıyorum ama başka nedenlerde olabilir çünkü ben kalitesiz temalarla reklam alıyorken kaliteli tema kullandığım zaman onay vermiyor.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Baris YILMAZ adlı üyeden alıntı

Site adresinizi gönderin isterseniz inceleyip illegal veya google politikalarıyla uyumlu olmayan nedenleri inceleyelim.

gönderdim

Vallahi ben okuyamadım, siz okuyup buraya yazdığınız için çok teşekkürler

SerkanALAZ adlı üyeden alıntı

Sohbet sitesine AdSense verilmediğini mi söylüyorsunuz, yoksa ben mi yanlış anladım ? Eger evet derseniz size örnek vereceğim de :)

Konu Sahibi arkadaşım; Siteni gerek Barış beye, yada bana iletirsen detaylı inceleriz ve ortaya çıkan sonucu yada ihlâli bildiririz. Siz de ona göre önlemler alırsınız

teşekkürler

ntka adlı üyeden alıntı

Googleyi anlamak için deli olmak gerekiyor en dandik kalitesiz sitele reklam verirken kalite içerikli bloglara reklam vermiyor bunun nedenini genelde ben bağlıyorum ama başka nedenlerde olabilir çünkü ben kalitesiz temalarla reklam alıyorken kaliteli tema kullandığım zaman onay vermiyor.

ücretli yazılım kullanıyorum. Hem de bayağı ücretli.

Arkadaşlar ücretli satılan bir adsense alsak kapanır mı oda? Yani aynı temayı kullanan onlarca site var görüyorum. Adsense kullanıyorlar. Ücretli alıp site ismini verince yine red eder mi

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
Daha okumamışsın cevabı kopyala yapıştır yapıp paylaşmışsın yardım diye. Bir okuyun mübarek. Bir araştırın. Bir başka kaynaklara bakın.
Lütfen.

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

Daha okumamışsın cevabı kopyala yapıştır yapıp paylaşmışsın yardım diye. Bir okuyun mübarek. Bir araştırın. Bir başka kaynaklara bakın.
Lütfen.

Ya siz ciddi misiniz? Gerçekten bu kadar zeki olduğunuz için çok teşekkürler tekrar. Bir daha size sormadan konu açmam.

esmanya esmanya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 660
  • Beğeniler 68 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
merhabalar aynı sorun bende de var.. neden olduğu hakkında bilgisi olan varmı?
www.sabirlianne.com

• Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

esmanya adlı üyeden alıntı

merhabalar aynı sorun bende de var.. neden olduğu hakkında bilgisi olan varmı?
www.sabirlianne.com

Temadan kaynaklanıyormuş. Bizde özel sistem vardı. Wordpress aldık adsense onaylandı

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al