-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Advoly reklam ağına katılmalarından itibaren belirli aralıklarla tüm müşterilerimizin reklam gösterim, tıklama oranları ve eCPM, eCPC değerlerinin analiz ve değerlendirmelerini yapıyoruz. Şirket politikalarımız gereği bu değerleri belli bir sınırın altında kalan veya uzun süredir pasif durumda olan müşterilerimizin reklamlarını diğer müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve kaynaklarımızı daha verimli kullanabilmek için donduruyoruz.
Üzülerek belirtmeliyiz ki Advoly'e kayıtlı web sitelerinizin bazıları (veya tamamı) sınır değerlerin altında kaldığından dolayı reklam yayınlarını durdurmak zorundayız.
Sitenizin trafiğini ve kullanıcı hacminizi arttırdığınızda sizinle yeniden çalışmaktan memnuniyet duyacağız.
Teşekkürler.
peki ya biriken para hadi benimki 25 lira diyelim ansızın sizinde başınıza bu tarz bahaneler ile bu durum gelebilir (hem hesabı siliyor hem ödeme yapılmıyor) varsayalım sitem sunucu sorunundan kapalı kaldı benim biriken param ve hitim yalanmı olacak !!
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Burada haksız bir şey göremiyorum, yüksek hitli adsense kullandığım bir sitemde başvuru yaptım. Gayet iyi niyetli olarak inceleyip onaylamadılar yani para düşkünü olmadıklarını gördüm. Kaliteli bir platform oluşturabilmek için bunların olması gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Advoly
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Coder
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Eski konuda da belirttik. Reklam yayınları durdurulduktan sonra ödeme talebinde bulunan yayıncılarımızın ödemelerini ödeme limitimizi(50TL) geçememiş olsa dahi ödemesi yapılacak yayıncı listemize alabiliyoruz
Tekrar reklam yayınına başlaması için de sitesini geliştirmesini istiyoruz. İkinci başvurularda şartlarımızı sağlıyorsa tekrardan hesabı açılıyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bencede olmasi gereken bu her siteye advolyvreklam verse reklamlar bir an once tukenir ve baslarda tukendi de cok bos kaliyordu reklam alanlarim ancak farkettim ve suanda hic bos kalmiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Advoly adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Eski konuda da belirttik. Reklam yayınları durdurulduktan sonra
ödeme talebinde bulunan yayıncılarımızın ödemelerini ödeme limitimizi(50TL) geçememiş olsa dahi ödemesi yapılacak yayıncı listemize alabiliyoruz
Tekrar reklam yayınına başlaması için de sitesini geliştirmesini istiyoruz. İkinci başvurularda şartlarımızı sağlıyorsa tekrardan hesabı açılıyor.
iyide hesabıma giremiyorsam nasıl talep edeceğim :(
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Benimde hesabimi sildiniz @advoly mail attim icindeki ucreti alabilmek için
Ek Olarak: Merhaba,
Bilgileriniz kaydedilmiş ve talebiniz alınmıştır.
---
Advoly Ekibi
maili geldi bakalım yollayacaklar mı ?