-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Merhaba,
Google Adwords'de daha önce onlarca kez farklı hesaplardan da reklam yayınlamama rağmen ilk kez başıma böyle bir durum geldi. Adwords'de ilgili anahtar kelimelerde reklam yayınlamak için kampanya oluşturdum ve reklamlarım onaylandı aynı zamanda anahtar kelimelerimde onaylandı. Ödemeleri de tek kuruş borcum birikmeden hatta hiç harcama yapmadan bir miktar ödeme yaptım ödemem dahi onaylandı. Genel de herhangi bir hata verildiğinde kullanıcı panelinin üstünde kırmızı bir panel verilir ve ilgili hata yazar. Reklam önizleme teşhisin'de anahtar kelimeleri arattığımda sadece "reklamınız gösterilmiyor" yazıyor burada da aynı şekilde ilgili reklamın neden gösterilmediği yayınlanırdı. Üzerinden 6 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde yayınlanmıyor. Adwords artık Türkiye'ye telefon desteği vermediği için ulaşamıyorum, iletişim formu üzerinden bilgilerimi yazdım aramaları için maalesef hala bekliyorum.
emka
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Grafiker,Tasarım,Reklam
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Tbm degerlerini biraz yükseltin günlük bütçenizide biraz arttırın derim,yine olmazsa hazırladığınız reklam metninde ufak değişiklikler yaparak yeniden onaya gönderen inceleme sonrası yayın alabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
0535***6809 gsm numarası haricinde başka bir iletişim numaram yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
teşekkürler öneriniz için başka tavsiye olanlar konuya yazarsa sevinirim.
emka
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Grafiker,Tasarım,Reklam
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Rica ederim
0535***6809 gsm numarası haricinde başka bir iletişim numaram yoktur.