lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir iki yıl önce birinde daha rastlamıştım. Blogspot sitesi bir anda yok olmuştu daha sonra itiraz edince geri gelmişti.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benimkide tekrar geldi ama... benim anlayamadıgım yani bukadar basit kapanmamalı... anlatmak istedigim o biz google'a cok güveniyorduk yanlıs yapıyormuşuz
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hit kasma siteleri kullanıyorsan o yüzden kaldırılmış olabilir. Senin Bursa'dan gördüğün de tesadüf olabilir yani asıl sebep olmayabilir. Blogger forumunda yöneticilere blogunun neden kaldırıldığını sorabilirsin.
Are you alright?
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
furkanozden adlı üyeden alıntı
Hit kasma siteleri kullanıyorsan o yüzden kaldırılmış olabilir. Senin Bursa'dan gördüğün de tesadüf olabilir yani asıl sebep olmayabilir. Blogger forumunda yöneticilere blogunun neden kaldırıldığını sorabilirsin.
yok kardeş öyle kasmayla felan işim olmaz zaten kullanmadıgım biyerdi neyse salla blog geri geldi zaten ama ben sadece anlam verememiştim...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.