-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Elektrik
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
ajanslarla uğraşma arayarak Çanakkaleden aa dha iha Muhabirlerine ulaşıp onlardan yardım iste kendilerine özel indirim size yaptırabilir. AA bu sene 2 aya kadar 160 tl gibi kampanya yaptıydı fiyat olarak ama bitmiş.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
AA Hakkında ki yazılan bilgiler yanlıştır. Referandumdan 6 ay önce üç aşağı beş yukarı haber ajanslarının ücretleri birbirine yakın rakamlar iken referandumdan a yakın bir zamanda AA yerel haber paketlerinde indirime gitti. Aylık 220 TL dir. 2 aydan daha az abone yapmıyorlar. Birde sadece Çanakkale ilini değil tüm Marmara haberlerini alıyorsunuz. Tek il haberleri için abonelik paketleri bulunmuyor ... AA dışında diğer paketler hem pahalı hem de AA kadar güncel değil ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
Anndac
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
hghjkk
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Evet Arkadaşlar, Bütün Ajansları Aradım. Fiyatları Yazıyorum:
Anadolu Ajansı: 175+ KDV İndirimdeymiş. Ama Aboneliğin tamamlanması 2 3 haftayı bulur dediler, sözleşmeleri incelemeleri filan.
Doğan Haber Ajansı: 350+ KDV 400'e Bağladık, 15 20 dkka içinde sistemden haber çekmeye başladık. Çok Yardımcı Oluyorlar. Şuan Siteye Özel Bot Yazılımı Yapılıyor.
İhlas Haber Ajansı 600+ KDV Çekti. Sonrasında Birdaha Konuşmadım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar benim farklı bir sorum olacak;
ajanslardan haber almak değil de, haber yayınlatmanın maliyeti ne kadar bilgisi olan var mı? Örneğin kurumsal bir firma olarak bülten çıktım ve bu bülteni haber ajanslarında yayınlatmak, hali ile ajansın abonelerine göndermek istiyorum.