-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar aklım almıyor themeforest den tema alacağım kimisi kendi sitelerinde istediğin kadar kullan diyor kimisi kendi sitende olsa kesinlikle olmaz diyor ? sizce hangisi doğru ?
offfoffff
TeKKeN
Filmimizle.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Night Manager
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben ordan bir tema aldım lisanslı olduğu için tek sitede kullanabildim farklı olan bişey varsa onu bilmiyorum kardeşim
Adsense Onay Merkezi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aciklayayim.
Single License tek lisanstir. Kendi siten olsun ya da olmasin sadece bir adet domainde kullanabilirsin. Extended lisandi vardir birde. Burda kendi sitende olsun ya da olmasin sinirsiz kullanabikirsin fakat yeniden dagitim (redistrubition) icin kullanicidan extended lisansini kapsayip kapsamadigini sormalisin. Cunku extended lisans size yeniden dagitim hakki vermez. Fakat kimi kullanicilar istisna olarak izin veriyor. Ornegin Visual Composer Eklentisi, Revslider eklentisi vb.
https://ehantechnology.com/
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hepsi aynı değil bazı satıcılar acemi midir nedir lisanslamiyorlar.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kimisinden neden fikir alma ihtiyacı hissediyorsun.?Açık bir şekilde kullanım şartları yazıyor.
Satın aldığın her ürünün fiyatının yanında Regular License başlığında tek site içindir diye yazıyor.
TeKKeN
Filmimizle.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Night Manager
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Denemek lazım büyük ihtimalle problem olur gibi ama daha iyi bilen arkadaşlar varsa konuya el atsın
Adsense Onay Merkezi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Prosedürlere göre extended lisans alırsanız 1 sitede kullanma imkanınız var. Ve güncellemelerden sadece 1 siteniz ile erişim sağlayabilirsiniz.
Wordpress temalarda envato plugin kit oluyor oraya bilgilerinizi giriyorsunuz ve güncellemeler oradan kontrol ediliyor.
Onun haricinde birden fazla sitede kullanabilirsiniz fakat bu etik değildir, bir kontrolü mekanizması yoktur tabiki takibide yoktur. Ama envato prosedürlerinde diyor ki 1 site için kullanın.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Dimi paralı alanların beyninde ur vardır zaten :) Biz emek verelim aylarca haftalarca ailemizden eşimizden dostumuzdan uzak durup kod yazalım sizde gelin buraya marifetmiş gibi warez kullanın deyin..
Bari gizliden yazın ne bileyim bu kadar açık saçık emek hırsızlığına davet etmeyin rica ediyorum .. :o
3 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial