-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan boşta bulunan eskiden kullanılmış bir domain var
E ticaret sitesi için almayı düşünüyorum ama google adsense banı varmış anladığım kadarıyla.
Sizce büyük bir sıkıntı olurmu ?
Birde eski sahibi domaini tekrar alacak olmak isterse bir sıkıntı yaşarmıyım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Düşüp başkası aldıysa ban sıfırlanıyor diye biliyorum :)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Praticaret
Praticaret | Tam Entegre E-Ticaret
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Düştüğü için sıfırlanmış olur bir sorun olacağını sanmıyorum. Alan adının eski sahibi ise hiç bir hak talep edemez şuan alan adı boşta ve alabilirsiniz. Eğer eski sahibi almak isterse kendi isteğinizle satabilirsiniz onun haricinde birşey talep edemez.
Praticaret | Pratik E-Ticaret Sistemleri
grpk
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de düşen bir domain almıştım ama eskiden 1-2 sene kullanılmış ve bir şirkete tescil edilmiş ama yenilememişler. Daha eski mazisi de var ama en son kulanandan bahsettim. Bende geçmişine baktığım halde (şirket kaydını görmemiştim) sonradan aynı yada benzer mantıkla kullanmak istedim ama baktım facebookta sayfası hala aktif ve 150bin gibi takipçisi de var. Şimdi haber işine girmişler haber vs paylaşıyorlar. Bir şey yapsam kıymete binip dava açarlar diye bir şey yapmadım 2. sene de yeniledim takip ettim durum aynı. şimdi yenilemeyi düşünmüyorum açıkçası. Düşerse de muhtemelen Sedo ya falan gider 2-3bin dolar etiket koyar 1-2 sene de onlar tutar. Firmayla iletişime geçip en azından ettiğim masraf kadar(yani para kazanmak için değil) onlara vereyim diye düşündüm ama bu sefer de bizim markamızı bize satmaya çalışıyor diye haklı sebeple Wipo ya gider diye düşündüm ve ondan da vaz geçtim. Yani almadan önce iyice araştırmak lazım. Yoksa boşa zaman ve para kaybı...