-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar;
Bir arkadaşımın alan adını kendime alacağım. Godaddy'den hosting aldım aynı zamanda alan adı yönlendirmesinide sepete ekledim.
Arkadaş alacağım alan adının name.com 'da olduğunu söyledi. Vbulletin forum kurup bu alan adının ve hostingn aynı firmada olmasını istiyorum.Yönlendirmeyi nasıl yapabilirim acaba??
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kimse yokmu yardım edebilecek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende olayı anlayamadım. Domain name.com'da. Hosting GoDaddy'den aldınız. İkisinin de aynı yerde olmasını istiyorsanız, Domaini GoDaddy'e transfer edeceksiniz. Yönlendirmeyi ne için aldınız. Domain transfer etmeyecekseniz, NS'leri GoDaddy NS'leri olarak değiştirerek zaten kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alan adını bir firmadan başka firmaya taşımak istiyorum.
Şuan da name.com dan alınmış ben ise godaddy'ye taşımak istiyorum.
Nasıl ve ne yapmam gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bildiğim kadarıyla; Name.com üzerinden panelinize girerek transfer kodu almanız gerekiyor. Daha sonra GoDaddy'de Alan Adımı Transfer etmek istiyorum yazın, orada sizden transfer kodunuzu isteyecek. Gireceksiniz. Yaklaşık 1 hafta sürer. Alan adınızın kayıtlı olduğu maile E-posta gelecek, hem godaddy tarafından hem name.com tarafından ikisini de onaylamanız gerekiyor. Onayladıktan sonra, gene 2-3 gün içinde transfer gerçekleşir.
1 kişi bu mesajı beğendi.