-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bu işlere başlama hikayemi özet geçiyorum mendilleri hazırlayın :o
Şu anki duyguyu anlatamam. 5 yıl önceydi sanırım. Bir forumun admini beni wordpress ile tanıştırdı. Bir domain almıştım. kopyala yapıştır ile bir sürü içerik girdim aklıma ne gelirse. Tema çok kötüydü. İlerleyen zamanlarda hatırlıyorumda 3 bin tekil ziyaretçim olmuştu. Evet. Şans mans bir şekilde ulaşmıştım. O zamanlar penguin falan yoktu.
Adsense almıştım. 4 ay sonra pin gelmişti. Bir süre sonra günlük 2-3 lira kazanmaya başlamıştım, ilk olduğu için 2 lira bana sakız parası geliyordu nereden bilebilirim değerini. Tüm bunlar olurken domain 1. yılını doldurdu. Bende o zaman sıkılmıştım hiç uzatmadım. Zaten uzatmayıda bilmiyordum.
Şimdi düşünüyorumda ah ah ah diyerek kafamı dağlara taşlara vuruyorum. Alexa falan çok çok iyiydi. Tabi kopya içerikle bu zamanlara kadar gelmezdi ama. İyi kazandırırdı. Adsense'de 70 liram birikmişti. Çekemeden kapandı hesabım.
Ama ben ne yaptım? O domaini tekrar aldım :D Amacım değerlendirmek değil. İlk domainim olduğu için aldım. Nostalji yaptık :D
Domain: haber-dakik [dot] com
Nasıl domain?
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Ağlayacaktım hocam valla bi kere damla aktı :D eheheh
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu mutluluğu biliyorum.:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
oo benimkide süper :)
ilk domainimi alalı 10 yıl olmuştur. ilk başta bende adsense aldım o adsense bana 100$ çek yolladı. annem o çeki nihale olarak kullandı :D param parça olmuştu :) domaini 10 yıldır tutuyorum ve ara ara farklı kategorilerde site yapıyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**