kimyaci
www.portregaleri.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
58 / E
-
Meslek
Kimya Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kurdum takip edelim bakalım sonuç ne olacak.Çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Alexa'nın mantığını henüz anlamış değilim.Bazı arkadaşlar diyorlar sitenin hitine bakar (3k,4k arası bir hite sahibim). Bazı arkadaşlar diyor sitede kalma süresine bakar (Google analitikte sayfada kalma yüzdesi %29,30 olarak gözüküyor). Bazı arkadaşlar da diyorlar rakip site senden daha iyidir diye ondada aynı durum söz konusu onunda alexa değerleri dengesiz :D bu iş kısır döngüye girdi demedi demeyin :D
Alexa toolbar yüklü olmazsa işe yaramaz diyenler var üyelerimden en az 15-20 kişiye toolbar kurdurdum ve site yöneticilerimin hepsinde kurulu ve chromede yer alan alexanın kendisine ait toolbar yüklü değerlere gelecek olursa intihar ettirir :D TR Rank nedense yükseliyor global rank ise bir düşüyor bir yükseliyor dengesiz bir hal aldı. Ayrıca geçtiğimiz günde benim TR rankimi kaldırmış alexa Almanya rank olarak gösteriyordu yani almanya country olarak seçmiş dedim ne oluyoz sonra düzeldi tekrar TR ranki olarak gözüküyor.
Şuan 2-3 gündür tr rankim sabit duruyor ne düşüyor ne artıyor global rankim ise çok az bir oynama mevcut bir yukarı bir aşağı yine :D
Artık bıraktım alexa ile uğraşmaktan kafasına göre değer atıyor :D Eskisi kadar iyi değil ve işi artık paraya dökmeye başladı alexa yeni açılan siteler alexa'ya kayıt olamıyor normalde kayıt olmak için basit mail ve şifre giriyordun siteni ekle diyordun, ülkeni seçip onaylıyordun şimdi kayıtı zorlaştırmışlar :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Niye bu kadar önemli alexa ? Alexa arada dalgalanır google gibidir. Sıralamalardaki gibi. Sitenizi yakın zaman içinde satmayacaksanız alexa ile ilgilenmeyin, motivasyonunuzu düşürmesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hitin geldiği yer önemli.öğrneğin hit arttıcı program kullandığında gelen hitle,organik hiti çok rahat farkeden bir sistemi var.domain yaşı ve indexleenmesine bağlı olarak değişebilir.sitenizi güncel tut.sitenini hiti iyi olduktan ve iyi gelir sağladıktan sonra ... sıralama sıradan bir konu.
herseyiblogluyorum.blogspot.com