lostyazilim
tr.link

Alexa Düşürme Taktiği ( 15 Günde alexa 1 Milyon Altı)

15 Mesajlar 2.359 Okunma
lstbozum
tr.link

eritim eritim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2020
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

impjix adlı üyeden alıntı

Hocam ne gerek var, chrome alexa toolbar yükleyin, günde muhtelif saatlerde her siteye girdiğinizde toolbara bir defa tıklayıp değerine bakın. 2hafta sonra 750k nın altına düşer. 4-5 arkadaşından rica etsen günde 1 defa da onlar toolbar ile girse 500k nın altına iner.

He alexa 500k ya girmek ne işinize yarayacak onu bilmem.

sitemin günlük 50-100 organik ziyaretçisi var ama alexa sıralaması 2 milyon. 4-5 tıklamayla 750k altına düşüyor mu gerçekten?

wmaraci
reklam

impjix impjix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 2426
  • Beğeniler 809 / 814
  • Ticaret 17, (%100)
eritim tam okumamışsınız hocam sanırım. 2 kişiyle bile düşer. Önemli olan nokta alexa toolbar yüklemeniz gerek. Tek başınıza deneyin yine 750k nın altına düşer.

Chrome için toolbar yükleyin, günde 3-5 defa sitenize girip alexa toolbardan skora bakın. 1 haftaya düşer.

Dermanyazar Dermanyazar Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2021
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Link çöplügü degil demişiniz ama sıtelerınizin hepsi Çöp, içinde binlerce link var buyrun sizde bakın örnek atayım, ayrıca siteye 1 sıra bıle üste almıyor 245 sıtenızde çöp, işten anlamıyorsunuz burda lınk satıyorsunuz, daha sitelerınızın içinde bınlerce lınk eklı onları bılmıyorsunuz alın örnek link

https://beynelmilel.net/honor-google-erisimini-alarak-eksik-parcasini-tamamladi/

kaynagı görüntuleyın gorceksınız, ama silmeyın hemen burdakılerde görsün, tum sıtelerındıe dolu ısteyen varsa örnek atarım beyler ınanmayın bu arkadasa

Dermanyazar Dermanyazar Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.01.2021
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Attıgım url den lınklerı silmişşinki burda kımse görmesın dıye 300 lınk eklıydı, beyler ekleyın beni var bende atarım sizede 300 cıkıs var sıtelerınde, verdıgım örnek yazıdan silmiş linkleri, almayın sakın sahtekar bu

wmaraci
wmaraci

CEMB CEMB WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 315
  • Beğeniler 39 / 95
  • Ticaret 0, (%0)
bu yöntem yararlı değil zararlı olur uzun vade de ayrıca hit yönlendirmek bu şekilde adsense varsa sıkıntıya yol açar

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al