-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Konuyla alakasız ama dikkatimi çekti her mesajınızın sonunda '!' işareti yer alıyor. Ünlem işareti bence vurgulamak yani bağarmak gibi bir şey benim için bu forumda yasak değil mi yani bu şekilde 165 tane mesaj atılmış forumda ve bunu yazmamın sebebi beni biraz rahatsız etmesi yoksa kusura bakmayın kimsenin nasıl yazdığına karışamam.
Alexa düşürmek o kadar önemli değil , alexaya o kadar aldanma sen Google sıralamalarında yükselmek için uğraş gerisi boş. Alexa sadece oyun veya bir gösterge gibi bir şey tam olarak gerçekci bir istatistik sunmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
canisik adlı üyeden alıntı
sen söylemesen ben farkında bile olmicam farklı birşey yaptığımın :D şimdi şöyle eski konuları inceledim de hakikaten heşşeye ! koymuşum hatta sitemdeki başlıkların sonunda bile var :D acilen oynadığım oyunu bırakmam lazım ! hastası olmuşum :D
Hadi hocam burası bir şey değil burada bir şey olmaz da , siteni düşün ziyaretçilerin yorum olarak 'Ne bağarıyon lan bastırmana gerek yok anlıyoz işte' dese düşünmek bile yanaklarımı ağrıttı :D
NetBlogi
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebook, adwords, tanıtım yazıları. 1 ayda 150k yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Farkettim tam onu söylicektim sen söylemişsin bile neyse arkadaşın konusunu dağatmayalım :D