serif
sahibinden satılık arsa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhabalar arkadaşlar benim 45 günlük bir sitem var 2 tane tanıtım yazısı verdim alexa düzenli olarak düşüyordu ama google de sıralamam sürekli değişiyordu bende siteye fazla yükleniyorum diye 1 hafta içerik girmedim. Baktım ki alexa yükseliyor tekrardan girdim ve bir tane daha tanıtım yazısı verdim verdiğim siteler de iyi siteler şimdi dünya alexa düşüyor ama ülke alexa yükseliyor sıralamam değişiyor bakıyorsun 50. sıradasın yarın oluyor 500. sırada yoksun bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden ilginize teşekkür ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba iyi günler. Alexa'da önemli olan Dünya sıralamasıdır. Ayarladığınız ülkenin sıralaması Dünya sıralaması düştükçe aynı oranda ülke sıralaması da düşecektir. Alexa'da Dünya sıralamam 1 milyonken ülke sıramın 30 bin olduğu zamanlar da vardı, aynı sıralamaya sahip sitelere göz attığım zaman olayın değişik bir sistemden kaynaklı olduğunu gördüm. Siteniz ne sitesi bilmiyorum, ama benim ülke sıralamam siteme yorum yapıldıktan sonra düzeldi. Saygılarımla.