-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer & Web Master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"pm" adlı sitemin bu ara hiti düşük ve alexa ülke sırası 14K dan 43K lara düştü bunun sebebi nedir acaba hocam bir tavsiye alabilirmiyim
Dev.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Yakınlarda yaptırdığınız bir seo çalışması felan varsa faydasından çok zararı olmuş olabilir bilinçiz ve uzman olmayan kişiler tarafından yapılan fazla backlink alımı sitenizin aramalarında gerilere atmış olabilir. Seo çalışması yaptırmadıysanızda bir en çok hit aldığınız konunun google'daki sayfa sıralamasındaki yerine bir bakmanızı tavsiye ederim. Çünkü rakip site kaliteli bir seo çalışması yaptırıp sizi sollamış olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer & Web Master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam öncelikle ilginiz teşekkür ederim seo çalışması henüz yaptırmadım sadece çok önceden bir 70 forum tanıtımı vermiştim başkada bir şey yaptırmadım bunun dışında günlük tekil hitim 1.5 k idi 1 ay öncesine kadar şimdilerde bayağı düştü günlük 500 ile 750 arası kişi geliyo
bundan olabilir mi , zaten dediğiniz gibi bazı kelmelerde sıralamam inanılmaz seviyede düştü
ne yapsam bilmiyorum
Dev.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alexa hite göre sıralama yapmaz.
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam alexa hite göre sıralama yapmaz. Alexa ile ne işiniz var onuda anlamadım. Alexa hiç bir işe yaramaz. Sadece pr 5 siteniz olur alexa değeri 10k altı olur o zaman iyi ücrete link satarsınız. Onun harici alexa seo ile alakası fazla yoktur. Bence boşa zaman harcamayınız. Siteniz ile ilgilenin zaten zamanla hak ettiği sıralamayı kendisi verir. Siz alexa yükseltim derken seo olarak uygunsuz şeyler yaparsınız bir bakmışsınız googlede ceza almışsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Alexa ile ilgili keşfettiğim tek şey sitede geçirdiğin zaman ne kadar çoksa ve ne kadar çok kişi sitende zaman geçiriyorsa o kadar çok düşüyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben yorum atan arkadaşların bakış açısını yanlış buluyorum aslında.Alexa sıralamasını arttırmak için güncel olarak yazı yazmanız , sitenize alexa widget yerleştirmeniz vb. vb. şeyler tabiki gereklidir.Ancak Alexa hesabınız ile premiuma geçerseniz uzun vadede düşüş yaşarsınız.Ayrıca Google bence 2 Seo çalışması yüzünden bir websitesini banlamaz.Demek istediğim şudurki ; Google Alexaya göre sıralama vermez Alexa Google'a göre sıralama verir.