lostyazilim
tr.link

Alexa Zımbırtısına Verilen Değer

9 Mesajlar 1.368 Okunma
acebozum
tr.link

Karyotip Karyotip .... Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)
Güncel Değil.
MagaraAdami

kişi bu mesajı beğendi.

sosyalme.com
elektronikssl
webimgo

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Alexa Sıralaması Site Sahibi için Önemli. Kolay Manüple edildiği doğru ancak , bu yola başvurmadan gerçekten alexa değeriniz yükseliyorsa doğru işler yapıyorsunuz demektir.

işin ticari kısmını tamamen geri planda bırakıyorum ve öz eleştiri olarak yazıyorum bu mesajı.
Alexa'nın bana göre en çok önem verdiği olay Süreklilik. Yani siteye içerik girmeyi keserseniz alexa da gerilersiniz.
2. Seçenek Sitenizin hiti. Hit/Sayfa görüntüleme oranları iyileştikçe alexa da yükselirsiniz.

Yazınızda 300k ile igili örnek vermişsiniz. Bu noktaya erişmek bir başarıdır ancak, Rekbatein başlangıcıdır diyebilirim. Alexa Gruplarına Dahil olsanız bile globalde 200k ve altını görme şansınız Biraz zor ( Daha doğrusu daha çok zorlamanız gerekir).

Güzel , ince detaylara dokunduğunuz bir yazı olmuş. umarım Feyz alanlar olur ve Hurafelerden vazgeçerler.
Karyotip errorcode monelogg

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

haberinsuyu haberinsuyu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Yazının benim için yazıldığını zannediyorum. Veya üzerime alındım da denilebilir. Şimdi biri Alexa'yı yüceltsin diğeri batırsın gibi bir hal var ortada. Benim Alexa'da düşüşü durduramıyorum başlığını açmam çok çok ciddiye aldığım için değildir. Biraz hoşça vakit geçirmek içindir. Ne yani Alexa yarın düşerse -Allah Korusun :)- özgün içerik yazmaktan veya sosyal medya kullanmaktan vaz mı geçeceğim. Bir de bir soru sorayım ilk beşyüzde olan siteler şans eseri mi oradalar. Yukarıları çıkmak kolay olabilir .Ancak yukarıda durmak şans değildir.

• Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)

haberinsuyu adlı üyeden alıntı

Yazının benim için yazıldığını zannediyorum. Veya üzerime alındım da denilebilir. Şimdi biri Alexa'yı yüceltsin diğeri batırsın gibi bir hal var ortada. Benim Alexa'da düşüşü durduramıyorum başlığını açmam çok çok ciddiye aldığım için değildir. Biraz hoşça vakit geçirmek içindir. Ne yani Alexa yarın düşerse -Allah Korusun :)- özgün içerik yazmaktan veya sosyal medya kullanmaktan vaz mı geçeceğim. Bir de bir soru sorayım ilk beşyüzde olan siteler şans eseri mi oradalar. Yukarıları çıkmak kolay olabilir .Ancak yukarıda durmak şans değildir.

Yok konunuzu incelemedim,blogumda yazdığım konuyu buradan paylaştım..Konuyu yazmamdaki asıl sebep reklamverenlerin bu değere çok takılması..
haberinsuyu

kişi bu mesajı beğendi.

sosyalme.com
wmaraci
wmaraci

haberinsuyu haberinsuyu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek çiftçi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 1, (%100)

Karyotip adlı üyeden alıntı

Yok konunuzu incelemedim,blogumda yazdığım konuyu buradan paylaştım..Konuyu yazmamdaki asıl sebep reklamverenlerin bu değere çok takılması..

merak ettiğim 100.000 lü değerlere çıkarken neler yaptınız veya 9 kat düşerken neler yapmadınız. Paylaşabilir misiniz. Ben özgün içerik falan girmeliyiz dedim. Siz farklı ne yaptınız. Sır değilse öğrenmek isteriz. Önüm boştu ilerledim falan demeyin yutmayız ona göre..:D

• Üyelik 03.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sağlık Çalışanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** E**
  • Mesajlar 1479
  • Beğeniler 312 / 379
  • Ticaret 42, (%100)

haberinsuyu adlı üyeden alıntı

merak ettiğim 100.000 lü değerlere çıkarken neler yaptınız veya 9 kat düşerken neler yapmadınız. Paylaşabilir misiniz. Ben özgün içerik falan girmeliyiz dedim. Siz farklı ne yaptınız. Sır değilse öğrenmek isteriz. Önüm boştu ilerledim falan demeyin yutmayız ona göre..:D

Hocam dediğim gibi günlük düzenli içerik girin ve alexa gruplarına katılın zaten düşüşü günlük olarak göreceksiniz.Alexa tollbar kurulu olmasına çok önem verir.Bu Alexa gruplarında da üyeler Alexa Toolbar mutlaka kurulu olur.Onun dışında doğal yollardan düşmek çok daha zor.Düzenli olarak sitenize giriş yapıp yazılarınızı okuyan kişiler varsa Alexa açısından çok iyi.

Benim size tavsiyem hitininizi arttırın iyi bir reklam yerleşimi yapın adsense ile paranızı kazanın. :)

sosyalme.com

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 900
  • Ticaret 16, (%100)
Alexa'ya verilen değer Google'a verilse siteler uçar.
Karyotip

kişi bu mesajı beğendi.

kesinnet kesinnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 57 / E
  • Meslek bilgi işlem, WEB, haberci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 64 / 73
  • Ticaret 14, (%93)
Bilgiler güzel gayet mantıklı açıklamalar. konu sahibinin sitesini de gezdim özgün bilgilere sahip...
Karyotip

kişi bu mesajı beğendi.

RunAway RunAway furkansandal.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Security Asist.- Bilg. Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 44 / 27
  • Ticaret 8, (%100)
Çokta haklısınız :) adamın biri facebook'tan mesaj attı reklam alırmısın diye. günlük 400 çoğul hitli 2 milyon alexalı sitem vardı. Buna verme dedim. 18milyon alexalı çevremden büyük hit alan sitem var ona ver dedim yok dedi ona vercem bende almıyorum dedim. oysa 18 milyon alexalı site günlük 1,5-2k tekil alıyordu şimdi 4-5k tekil alıyor günlük şimdi mesaj atıyor alexa 750k olunca :)
Karyotip

kişi bu mesajı beğendi.

furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al