-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alexa Sıralaması Site Sahibi için Önemli. Kolay Manüple edildiği doğru ancak , bu yola başvurmadan gerçekten alexa değeriniz yükseliyorsa doğru işler yapıyorsunuz demektir.
işin ticari kısmını tamamen geri planda bırakıyorum ve öz eleştiri olarak yazıyorum bu mesajı.
Alexa'nın bana göre en çok önem verdiği olay Süreklilik. Yani siteye içerik girmeyi keserseniz alexa da gerilersiniz.
2. Seçenek Sitenizin hiti. Hit/Sayfa görüntüleme oranları iyileştikçe alexa da yükselirsiniz.
Yazınızda 300k ile igili örnek vermişsiniz. Bu noktaya erişmek bir başarıdır ancak, Rekbatein başlangıcıdır diyebilirim. Alexa Gruplarına Dahil olsanız bile globalde 200k ve altını görme şansınız Biraz zor ( Daha doğrusu daha çok zorlamanız gerekir).
Güzel , ince detaylara dokunduğunuz bir yazı olmuş. umarım Feyz alanlar olur ve Hurafelerden vazgeçerler.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
çiftçi
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazının benim için yazıldığını zannediyorum. Veya üzerime alındım da denilebilir. Şimdi biri Alexa'yı yüceltsin diğeri batırsın gibi bir hal var ortada. Benim Alexa'da düşüşü durduramıyorum başlığını açmam çok çok ciddiye aldığım için değildir. Biraz hoşça vakit geçirmek içindir. Ne yani Alexa yarın düşerse -Allah Korusun :)- özgün içerik yazmaktan veya sosyal medya kullanmaktan vaz mı geçeceğim. Bir de bir soru sorayım ilk beşyüzde olan siteler şans eseri mi oradalar. Yukarıları çıkmak kolay olabilir .Ancak yukarıda durmak şans değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Alexa'ya verilen değer Google'a verilse siteler uçar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
57 / E
-
Meslek
bilgi işlem, WEB, haberci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Bilgiler güzel gayet mantıklı açıklamalar. konu sahibinin sitesini de gezdim özgün bilgilere sahip...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Çokta haklısınız :) adamın biri facebook'tan mesaj attı reklam alırmısın diye. günlük 400 çoğul hitli 2 milyon alexalı sitem vardı. Buna verme dedim. 18milyon alexalı çevremden büyük hit alan sitem var ona ver dedim yok dedi ona vercem bende almıyorum dedim. oysa 18 milyon alexalı site günlük 1,5-2k tekil alıyordu şimdi 4-5k tekil alıyor günlük şimdi mesaj atıyor alexa 750k olunca :)
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com