-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar All in one seo pack eklentisinden kaynaklı sıkıntısı olan var mı?
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
imzamda ki sitede kullanmaktayım fakat hiç bir sıkıntı yaşamadım hocam ne gibi sıkıntınız var
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SuatGülten hocam bugün güncelleme yaptım sonrasında siteye erişim gitti şu mesajı verdi >>> "Zamanlanmış bakım dolayısıyla site uygun değil. Bir kaç dakika içinde tekrar kontrol edin"
Eklentiyi ftp den sildim yine düzelmedi host firmamla iletişime geçtim yedeğini geri yüklediler saolsunlar çok ilgililer site açıldı güncellemeleri tekrar yapınca site yine gitti.
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
ankarali87 hocam o zaman eklentiyi iyice inceleyin gereksinimleri neler sizin firmanız bunu karşılıyormu bir öğrenin. Bende güncelledim siz hata falan deyince bizzat eski sürüm kurup güncelleme yaptım fakat bir sorun yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bazen wordpress ile uyum sorunu yaşayabiliyor All In One Seo. Özellikle yeni güncelleştirme geldiğinde hemen yapmayın. Bırakın 1 ay falan geçsin.Güncelleştirmeler çoğalsın biraz, sonra yaparsınız toplu olarak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
wordpress yeni sürüme geçmiş miydin, aynı işlemleri bende yaptım fakat bir problem yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SuatGülten ilginiz için teşekkür ederim host firmam tekrar çözmüş sıkıntımı bu arada "guzel.net.tr" ile çalışıyorum buradanda teşekkür etmiş olayım kendilerine...
webmaestro3 tavsiyeniz için teşekkürler ben hiç böyle düşünmemiştim bundan sonra tüm güncellemelerde en az 1 hafta bekleyecğim.
Arkadaşlar bir sıkıntı daha var yazının altında "All in one seo" ayarlarını yaptığımız bölümde "Sosyal Ayarlar" kısmına giremiyorum tıklıyorum sayfanın başına atıyor.