lostyazilim
tr.link

Alp Video Scripti İnceleme

3 Mesajlar 1.156 Okunma
acebozum
tr.link

mehmeter46 mehmeter46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)
Herkese iyi akşamlar. Alp video scripti v2 (video olan) kullanan var mı? Sahibi baya bu konuda ilgisiz. Satın almak istedim ama admin paneline bakmam gerekiyor.Sahibi ilgilenmese de eğer güzel bir script ise almayı düşünüyorum.Google da arattığımda birçok kullanan websitesi buldum.Sanırım warezi var. Warez bulup admin sayfasına bakayım dedim warez de bulamadım. Bu warez bulmada ne şansım var ne de bilgim :)

Kısaca diyeceğim şu ki elinde bu scripti kurup kullanmayan varsa bana bir inceleme fırsatı sunarsa çok memnun olurum.

elektronikssl
webimgo

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Bir bayan vardı sitede, w.rez işine de sakın bulaşmayın adam her ne kadar ilgisiz olsada onun temasını ücretsiz kullanacağınız anlamına gelmesin. Tabii iyi niyetlisinizdir, sadece panele bakacaksınızdır anlarım.

kişisel bloğ • tevfik.org

mehmeter46 mehmeter46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 504
  • Beğeniler 40 / 107
  • Ticaret 1, (%100)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Bir bayan vardı sitede, w.rez işine de sakın bulaşmayın adam her ne kadar ilgisiz olsada onun temasını ücretsiz kullanacağınız anlamına gelmesin. Tabii iyi niyetlisinizdir, sadece panele bakacaksınızdır anlarım.

cevabın için teşekkür ederim hocam. Site sahibine günlerdir mail atıyorum dönüş yapmadı. Yönetim paneline de bakmadan para yatırıp satın almak da olmaz.Zaten site dosyasının paylaşılmasını istemiyorum.Kurup ilgilenmeyen arkadaş varsa geçici olarak yönetici hesabı açsın ben bakayım panele .Sonra da yönetici hesabını silsin istiyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al