demirr adlı üyeden alıntı

Burada ki bazı arkadaşlar 3 milyon tekil ziyaretçiyi Dünya'nın hiti sanıyor galiba :). Diğer forum'da bir çok konu açtım. Zaten diğer forum'da bilen, biliyor. Güvenlik nedeni ile sadece çalıştığım 3 kişi'ye site adresini verdim. Ayrıca bazı arkadaşlar 'sadece ben'im yönettiği sanıyor. Fakat ben bir fikir almak istediğim için böyle bir konu açtım. Ben sizden eleştiri yapın demedim. Eleştirilerede açığım fakat, benim konularımı az, çok bilen arkadaşlar benim pek fazla anlamadığımı bilir. Benim bu konulardan anladığımıda dair'de iddaa etmiyorum zaten. 310 milyon nüfus'lu Amerika'da 1.700.000'e yakın bir ziyaretçiyi sıradışı sanan bir zihniyetide henüz anlamış değilim :). Ayrıca bazı arkadaşlar 'Dünya'nın parasını kazandığımızı iddaa etmiş, fakat 19 kişilik bir ekip'de ve ofis giderlerini hesaba katmadan, düz mantık buraya yazmaları ayrı bir komedi.


1- Güvenlik Sebebiyle site adresi paylaşmıyorsun ( 3milyon kişinin girdiği siteye forumda 3 5 kişi girse site çökücek herhalde)
2- 19 kişilik ekip ofisten bahsediyorsun ( içlerinden işi bilmeyen sunucu arıyor host değişmeyi planlıyor buda nasıl bir çelişki )
3. 310.milyon nufuslu ülkede 1.700 hit almak gerçekten başarıdır. bize büyük
gelir 1.700 küçümsüyorsun herhalde)
4. Beni bilen biliyor ( Seni bilen değil bilmeyenlerin bilmesi lazım bilenler biliyorsa bilenlere sorsaydın bunu :D )