lostyazilim
tr.link

Anlık hit düşmesi

13 Mesajlar 2.225 Okunma
lstbozum
tr.link

seyircikedi seyircikedi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / K
  • Meslek gazeteci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 25 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Alexa fazla hitle ilgili bişey deildir , alexa'da iyi olmak istiyorsan eğer , gelen hitlerin yani kişilerin sitende zaman ayırması lazım , çabuk çıkarsa o hit alexa gözünde sıfırdır .. az hitin olsun ama sayfanda dakika olarak daha çok dursun , alexada kralsın :D ayrıca örneğin forum siteleri , 1 haftada 900binlere bile gelebiliyor , sebebi ise forum dediğin şey sürekli online olup takılman ve dakika oranın artması , ben çok dandik ve yeni site gördüm 100 üyesi var alexada 900 bin sırada ve benim sitemden yeni ,benim sitem var 13 K hitleri gördü bugün 8 K hit benim sitem 1milyon altına inemedi daha , 1,100 felan

Benim sayfam 400 binlere gerilemişti dediğim gibi… Şimdi demek ki diyorum haberi sosyal medyadan takip eden arttı, haberi görüyor, şöyle bir göz atıp çıkıyor. Ondan düştü. Ama yapabileceğim birşey yok. 2 bin kişiyi bütün gün benim sitede kalsınlar diye zorlayacak halim yok. 2 bin kişi ziyaret ediyor işte Google analytics gösteriyor daha ne diyeceğim ama yine de gözüm takılıyor, sürekli düşmesi canımı sıkıyor.

wmaraci
reklam

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

seyircikedi adlı üyeden alıntı

Benim sayfam 400 binlere gerilemişti dediğim gibi… Şimdi demek ki diyorum haberi sosyal medyadan takip eden arttı, haberi görüyor, şöyle bir göz atıp çıkıyor. Ondan düştü. Ama yapabileceğim birşey yok. 2 bin kişiyi bütün gün benim sitede kalsınlar diye zorlayacak halim yok. 2 bin kişi ziyaret ediyor işte Google analytics gösteriyor daha ne diyeceğim ama yine de gözüm takılıyor, sürekli düşmesi canımı sıkıyor.

dediğim gibi sitede ziyaretçi ne kadar durarsa o kadar alexa gözünde değerlisin , e artık sitende ziyaretçileri nasıl tutarsın o alexanın sorunu deil :D

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.

pcse7en pcse7en Teknoloji Editörü Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci - Teknoloji Editörü
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 7 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

dediğim gibi sitede ziyaretçi ne kadar durarsa o kadar alexa gözünde değerlisin , e artık sitende ziyaretçileri nasıl tutarsın o alexanın sorunu deil :D

:) haklısın bu konuda

www.mehmetaliertunc.com / İSTE Öğrenim Görevlisi
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al