Alexa fazla hitle ilgili bişey deildir , alexa'da iyi olmak istiyorsan eğer , gelen hitlerin yani kişilerin sitende zaman ayırması lazım , çabuk çıkarsa o hit alexa gözünde sıfırdır .. az hitin olsun ama sayfanda dakika olarak daha çok dursun , alexada kralsın :D ayrıca örneğin forum siteleri , 1 haftada 900binlere bile gelebiliyor , sebebi ise forum dediğin şey sürekli online olup takılman ve dakika oranın artması , ben çok dandik ve yeni site gördüm 100 üyesi var alexada 900 bin sırada ve benim sitemden yeni ,benim sitem var 13 K hitleri gördü bugün 8 K hit benim sitem 1milyon altına inemedi daha , 1,100 felan
Benim sayfam 400 binlere gerilemişti dediğim gibi… Şimdi demek ki diyorum haberi sosyal medyadan takip eden arttı, haberi görüyor, şöyle bir göz atıp çıkıyor. Ondan düştü. Ama yapabileceğim birşey yok. 2 bin kişiyi bütün gün benim sitede kalsınlar diye zorlayacak halim yok. 2 bin kişi ziyaret ediyor işte Google analytics gösteriyor daha ne diyeceğim ama yine de gözüm takılıyor, sürekli düşmesi canımı sıkıyor.