Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar...
Yeni açacağım blog için wordpress temaları araştırıyorum bir tane buldum ve çok hoşuma gitti tema ama altta birisi şöyle bir yorum yapmış.
Temanın kullanılmamasını tavsiye ederim neden derseniz arama motorları sol taraftan indexler eğer bu şekilde olursa yazılarınız değil soldaki menüler felan indexlenir yazılarınız indexlenmez.
Birde bu var.
Sol sıdebar google meydan okumak ısteyen kullanabılır.
Bu konularda yeni sayılırım sadece site kurmayı biliyorum o kadar işin detaylarını fazla bilmiyorum bu yorumlar doğrumu şimdi ben bu temayı kullansam sitem google tarafından sevilmez ve indexlenmez mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arama motorlarının botları soldan başlar doğru fakat yazıları görmemezlik etmez link listesi oluşturur o listedeki indexlenmemiş linkleri ayıklar ve indexler. Yani yazılar elbet indexlenir. Menü ha solda ha sağda fark etmez. Ona bakarsanız üstte yer alan menülerde yazılardan önce gözükür spiderlara :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herhangibir sıkıntı olmaz hocam artı veya eksi bir durum teşkil etmez rahat olun.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Temayı kodlayan vatandaş içerik bölümünden önce yan barı eklemiş olabilir ve arama botları da sırayla gittiği için ilk yan barı görebilir fakat bu içeriklerinizi bırakıp oraları kayıt edeceği anlamına gelmez. O bakarsanız bütün temalarda üst kısımlar, menü kısımları en başta geliyor fakat botlar içeriği bırakıp menüleri kayıt etmiyor. Microdata denilen bir şey var, arama motorlarına neyin ne olduğunu ve nasıl kayıt altına alması gerektiğini anlatır.