Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arap halkları Türkiye'yi seviyor. Suud hükümeti ile Vehhabi kafalı birçok kurum Türk düşmanlığı yapıyor olsalar da. İçimizdeki hainleri göstererek "Türklerden nefret ediyorum" diyenler gibi yapmayalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Allah boşuna araplara peygamber göndermemiş. Islah olmamış çoğu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Araplar türklere tarih boyunca aynı şeyi yaptı, tarhi boyunca arkadan bıçakladı. Türkler inadım inat araplar bizi paklar diyor hala :D ve halada halkının türkleri sevdiğini düşünüyorlar. Hayır efendim, halkı türkiyeyi seviyor. Türkiyeyi bir B planı olarak görüyorlar. Avrupai ama bir anlamdada islami, nargile falan var o kafadalar yani. Tattillerini burada yapıyolar.
Hiç kimse araplar türkleri seviyor tezine inandıramaz beni. Arapların tek efendisi amerikadır.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Kurulum & Destek Hizmetleri İçin PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sizde Türkiye'de bulunan Savola Group şirketinin ürünlerini almayın Yudum, Sırma, Brillo, Afia yağları bu araplara ait ayakta uyuyoruz uyanık olun sizlerde boykot edin almayın aldırmayın.
clems
Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arapların ne zaman Türklere faydası oldu ki şimdi olsun...
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
100 sene öncesi için "Araplar bize ihanet etti" deyip tüm Arapları hain ilan eden, tarih bilgisi zayıf kişilere daha fazla araştırmayı tavsiye ediyorum. Suud hükümeti farklı bir aileden gelmektedir ve Arap halkını yansıtmamaktadır. Ayrıca Arap derken sadece Arabistan kastedilmiyor. Ortadoğu ve Arap yarımadasında çok Arap ülkesi var. Kaçınız Hacca gidip deneyimlediniz merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
rosuaritma adlı üyeden alıntı
Sizde Türkiye'de bulunan Savola Group şirketinin ürünlerini almayın Yudum, Sırma, Brillo, Afia yağları bu araplara ait ayakta uyuyoruz uyanık olun sizlerde boykot edin almayın aldırmayın.
coca cola alalım mı sayın arap düşmanı renault lada wv vs atalarımızın katillerinin şu an yine düşmanlıklarını bile gizlemeye bile gerek görmeyen yücelerin ürünlerini alalım mı mesele arap vs değil imandan gelen zorunluklardır sizin herhalde islamiyetle pek işiniz olmadığı için tek standardınız kendinizden üstün gördüklerinize tapmak
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / K
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kanuni adlı üyeden alıntı
100 sene öncesi için "Araplar bize ihanet etti" deyip tüm Arapları hain ilan eden, tarih bilgisi zayıf kişilere daha fazla araştırmayı tavsiye ediyorum. Suud hükümeti farklı bir aileden gelmektedir ve Arap halkını yansıtmamaktadır. Ayrıca Arap derken sadece Arabistan kastedilmiyor. Ortadoğu ve Arap yarımadasında çok Arap ülkesi var. Kaçınız Hacca gidip deneyimlediniz merak ediyorum.
tarih bilgi koca sıfır olan tek dertleri kendilerinden üstün gördüklerine tapmak olanlara bişey anlatamassınız önce kendilerine atalarına ülkelerine ihanet ediyorlarda farkında değiller
https://r.adbtc.top/527427
coinpayu.com/?r=ceysa09