-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar aklımda onedio gibi bir proje var kadınlara özel olacak bu projeme ortak arıyorum wordpress tema kodlamadan anlayan düzenleme kurulum gibi site ayarlarıyla ilgilenecek arkadaş elimde vps hosting 1 seneye yakın ve domain var
sitenin makale yerlerini beraber halledeceğimiz yazılımcı arkadaş aramaktayım aslında themeforrestten tema alabilirdim ama istediğim şekilde bir tema bulamadım
genel giderlere reklam proje planlama tanıtım gibi konularda %50 ortak olacak arkadaş
birde site içersinde makale yazımı konusunda da ortaklık tek başıma üzerinden kalkamayacağım için %50 ortaklık teklif ediyorum
daha projelerim var onları da sunarım isterseniz beraber yaparız
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Gün geçmiyor ki biri daha projesine ortak arasın :)
Hocam buradan bu işler çok zor. Senin gibi çok gelip geçti buradan.
Etrafında bir ortak arayışına geçmen daha iyi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
projeye başlarken kaybetmişsiniz "onedio gibi bir proje"
2 kişi bu mesajı beğendi.
<?php
echo "Bitti Rüya";
?>
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
templatic.com buradaki temalara göz atar mısın.
soru cevap tarzı olanlar. buna yakın bir proje bende düşünüyorum. Planlar ortaya çıkmasın, az daha düşün ve bir eylem planı hazırla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
zaten buara herkes onedio gibi proje açıyor. Onedio; onedio olurken reklama kaç para harcamış nekadar yatırım almış bu işlere başlamış onları da araştırın bence.
Vay anasını adamlar ne para kazanıyor mantığıyla ( sadece sizin için demiyorum ) aynı siteyi yapanların % 100 ü bir süre sonra pişman olup cebindeki parayı da kaybediyor
www.kadinsalyasam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam proje onedio ya benzemesi önemlimi sizce aynı şey olmayacağı için
Ek Olarak:
halilozcevik adlı üyeden alıntı
zaten buara herkes onedio gibi proje açıyor. Onedio; onedio olurken reklama kaç para harcamış nekadar yatırım almış bu işlere başlamış onları da araştırın bence.
Vay anasını adamlar ne para kazanıyor mantığıyla ( sadece sizin için demiyorum ) aynı siteyi yapanların % 100 ü bir süre sonra pişman olup cebindeki parayı da kaybediyor
hocam benim onedio yu ornek göstermemin sebebi makale paylaşım özelliği olduğu için buna eklerde gelecek ben sadece tasarımını sevdiğim için onedio ya benzetiyorum projeyi yoksa onedio ile bir benzerliği olmayacaktır emin olabilirsiniz
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim siteyi kursan üç beş bir şeyler yapsan hit almaya başlasan görünümü istediğin gibi olmasa bile önce elini taşın altına koysan daha sonra ortak bulabilirsin. Ama sadece fikir ortaklığı desen bu işlerle uğraşan kişilerin kafası dakikada 1 milyon proje üretiyor. Yapamadığın proje senin değildir. Örneğin Zaytung formatını ilk hayal edenlerdenim ama kaabiliyet, ekip olmadığı için fikir bir işe yaramadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 sene önce ben de dusunmustuk de olan bir seyi taklit etmek bizi ne kadar popüler yapilabilir. Onedio gibi bir rakibin sitesine girmek varken niyr benim yeni siteme baksinlar ki onedio buyuk bir topluluk. Bu bakimdan geniş bir ekibi var
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam kodlama bilgim en azından html csss bilgim fazla değil bu yüzden ortak arıyorum
Ek Olarak: hocam anlattığım şey onedioyu birebir taklit etmek değil amacımız yani belli özellikleri benzeyecek tasarımı sadece