lostyazilim
tr.link

Arkadaşlar alexa sıralamam hiç geriye gitmedi hep yükselişte!!!

3 Mesajlar 596 Okunma
acebozum
tr.link

bordered bordered Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 23 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar siteyi açtığımda sıralamam 3.800.000'de idi düzelir dedim, 1 hafta paylaşımlara devam ettim ve sıralamam 4.008.000'da normalde 2 milyonlara falan gelmesini bekliyordum.Sorun ne anlamadım yardım edermisiniz?(site imzamda)

wmaraci
reklam

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba,

Alexa artık ücretli olarak site analizi yapan bir istastistik sistemi oldu. Ücretli olarak alexa'yı kullanmıyorsanız eğer değerlerinizde bu tarz garip istastistikleri görebilirsiniz.

Sadece bildiğim kadarıyla google chrome'da bulunan Alexa Toolbar eklentisini kurarak sitenizde gezerek verilerinizi ücretsiz olarak alexaya gönderebilir ve sıralamanızı güncellemesini sağlayabilirsiniz.

Onun dışında alexa ücretsiz kullanımlarda dengesiz ve o anki erişebildiği web site bilgilerine göre veriler işlemektedir.

Aynı google analitik gibi, yandex metrika gibi sitenize kod ekleyerek verilerinizi okuyor Alexa ancak bunu sadece ücretli sürümlerde yapabiliyorsunuz.
bordered

kişi bu mesajı beğendi.

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

bordered bordered Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 23 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkürler yorumun için bir sorum daha olcak google için alexa önemli mi, yani alexa sıralamam yüzünden mi sitem alt sıralarda çıkıyor?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al