bordered
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar siteyi açtığımda sıralamam 3.800.000'de idi düzelir dedim, 1 hafta paylaşımlara devam ettim ve sıralamam 4.008.000'da normalde 2 milyonlara falan gelmesini bekliyordum.Sorun ne anlamadım yardım edermisiniz?(site imzamda)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Alexa artık ücretli olarak site analizi yapan bir istastistik sistemi oldu. Ücretli olarak alexa'yı kullanmıyorsanız eğer değerlerinizde bu tarz garip istastistikleri görebilirsiniz.
Sadece bildiğim kadarıyla google chrome'da bulunan Alexa Toolbar eklentisini kurarak sitenizde gezerek verilerinizi ücretsiz olarak alexaya gönderebilir ve sıralamanızı güncellemesini sağlayabilirsiniz.
Onun dışında alexa ücretsiz kullanımlarda dengesiz ve o anki erişebildiği web site bilgilerine göre veriler işlemektedir.
Aynı google analitik gibi, yandex metrika gibi sitenize kod ekleyerek verilerinizi okuyor Alexa ancak bunu sadece ücretli sürümlerde yapabiliyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
bordered
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler yorumun için bir sorum daha olcak google için alexa önemli mi, yani alexa sıralamam yüzünden mi sitem alt sıralarda çıkıyor?