lostyazilim
tr.link

Arkadaşlar sizce ne kadar eder ?

7 Mesajlar 895 Okunma
lstbozum
tr.link

DarkJoueur DarkJoueur ! Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek M.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 400
  • Beğeniler 24 / 96
  • Ticaret 5, (%100)
Arkadaşlar ilk sitem ve bazı sıkıntılardan dolayı satacağım.

Bu işlerde yeniyim ve kendimi geliştirmek istiyorum fakat paraya sıkıştım.

Site : http://goo.gl/k9GFf7

Sizce ne kadar eder ?

Ek Olarak:

RUZGARBERAT adlı üyeden alıntı

ilk göz ağrısı fiyat biçemem rast gele.

Eğer gerçekten anlıyorsanız bana yardımcı olmanız gerek yok fiyatına gitmesin ve ilk deneyimim ilk adsense onayım herşey burada 1.5 ay içinde gerçekleşti.

İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
wmaraci
reklam

RUZGARBERAT RUZGARBERAT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster | Graphic designer |
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 40 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
ilk göz ağrısı fiyat biçemem rast gele.

imkansız diyenler hep yanıldılar...

RUZGARBERAT RUZGARBERAT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Webmaster | Graphic designer |
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 132
  • Beğeniler 40 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Ozaman sitenize ait verileri belirtin
Siteye ait hit durumu
Adsense var gordugum kadarıyla aylık getirisi gibi.
wmaracinda site satışıyla alakalı belirtilmesi gereken açıklamaları sitelerle alakalı satış bölümünde sizin gibi siteni satmak isteyen arkadaşlar gibi dogru verileri yazarsanız sitenize alacak arkadaş çıkacaktır.
.takipteyim.

imkansız diyenler hep yanıldılar...

• Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek M.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 400
  • Beğeniler 24 / 96
  • Ticaret 5, (%100)

RUZGARBERAT adlı üyeden alıntı

Ozaman sitenize ait verileri belirtin
Siteye ait hit durumu
Adsense var gordugum kadarıyla aylık getirisi gibi.
wmaracinda site satışıyla alakalı belirtilmesi gereken açıklamaları sitelerle alakalı satış bölümünde sizin gibi siteni satmak isteyen arkadaşlar gibi dogru verileri yazarsanız sitenize alacak arkadaş çıkacaktır.
.takipteyim.

Site Analizi : http://wmaraci.com/site-analizi/oyunhaberin.com
AdSense : 3 Gün önce onay aldı. Aylık getirisi hakkında bilgi veremiyorum

Alexa Dünya Sırası: 562.613
Alexa Ülke Sırası : 4.757
Sitenin Kategorisi: Oyun ve Teknoloji
Günlük Tekil Hit Sayısı: 60 - 100 Arası
Banlı Olduğu Sponsor ve Arama Motoru : Yok
Tema : Ücretli

wmaraci
wmaraci

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Şevkinizi kırmak istemem ama bence bu yolda devam edin ve siteyi bir süre daha satmayın. Yaptığım kısa bir analizde; Alexa 562,613'e 4,757. Fakat sanırım siz Alexa gruplarına katılmışsınız. Ayrıca oyun haber sitesi olmasına rağmen, sitede kalma oranı çok düşük. Yandex indeksi çok az. Oyun incelemeleri başlıkları atılmış fakat, haber kıvamında ve konular kısa verilmiş. wmaraci site parasal değeri analizinde 62 TL eder denilmiş ki, 60 ila 100 TL fiyat bana göre de mantıklı. Belki bu fiyat sizin için iyidir ama, siteniz henüz rayına yeni, yeni oturmaya başlamış gözüküyor. Biraz daha dişinizi sıkar ve durmadan devam ederseniz, bir dört ay sonra performansınıza bağlı olarak 250-300 TL edebileceğini düşünüyorum.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek M.
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ş**
  • Mesajlar 400
  • Beğeniler 24 / 96
  • Ticaret 5, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Şevkinizi kırmak istemem ama bence bu yolda devam edin ve siteyi bir süre daha satmayın. Yaptığım kısa bir analizde; Alexa 562,613'e 4,757. Fakat sanırım siz Alexa gruplarına katılmışsınız. Ayrıca oyun haber sitesi olmasına rağmen, sitede kalma oranı çok düşük. Yandex indeksi çok az. Oyun incelemeleri başlıkları atılmış fakat, haber kıvamında ve konular kısa verilmiş. wmaraci site parasal değeri analizinde 62 TL eder denilmiş ki, 60 ila 100 TL fiyat bana göre de mantıklı. Belki bu fiyat sizin için iyidir ama, siteniz henüz rayına yeni, yeni oturmaya başlamış gözüküyor. Biraz daha dişinizi sıkar ve durmadan devam ederseniz, bir dört ay sonra performansınıza bağlı olarak 250-300 TL edebileceğini düşünüyorum.

İlgi ve alakanız için teşekkürler benim siteyi kurma amacım satmak ve gelir elde etmek değildi. Neden diye soracaksınız. 5 Yıl bir forudma yönetici olarak görev aldım ve bir çok konu binlerce mesaj yazdım. Bana getirisi olmadı çevreden ziyade oyun oynuyordum ve forumda zaman geçiriyordum. Sonra bu kadar emek ve sadece boş insanlar, boş derken oyun için ekleyen, benden yararlanmak isteyen kişiler bende bıraktım ve kendime ait birşey olsun istedim yazıyor ve yapıyorsam kendim için olsun istedim. 3 - 4 ay sonrası için 300 tl edece olsa bile bu bir zarar benim için. Ben satmak istemiyorum ama şuan çok sıkıştım. Aralık ayında Hosting ödemesi var 750 kredi kartı borcum var ve satsam mı diğe düşündün. Gerçekten satma taraftarı değilim ama satmam gerek.

Ek Olarak:

bilgive adlı üyeden alıntı

Anlıyorum. Benim dediğim fiyat olacak değil, elbette. Belki daha yüksek fiyat veren olur. Site satışı bölümünde konu açmalısınız. Allah kolaylık versin.

Tekrar sağolasın şuan başka bir forumdan ulaşan oldu. AdSense ile birlikte 150 alırsa vereceğim galiba. İnşallah bakalım hayırlısı olur.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Anlıyorum. Benim dediğim fiyat olacak değil, elbette. Belki daha yüksek fiyat veren olur. Site satışı bölümünde konu açmalısınız. Allah kolaylık versin.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al