-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
aklımda proje var hatta tutulacağı hakkında şüphem dahi yok ama ortaklık zor iştir olmaz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ortaklıktan değilde herkesin ortak karar alabileceği bir proje üretmemiz gerekiyor. Aramızda yetki sistemi kurabiliriz mesela ama ortak yada birlik yada ekip olmadan kendi başımıza yani bireysel olarak birşey yapamadığımıza biz kendimiz şahidiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aklımda para kazandıracak hatta bayaa kazandıracak arama hacmi geniş ama rekabetin sıfır olduğu bir proje var. Tek başıma 2 ayda anca %25 yol kat ettim. Aslında denilen mantıklı ama kime güvenilecek belli olmaz. Burda projeyi söylesem yarın biri alır yapar biz de kullanır duruma geliriz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
bakınız. bu tarz işler için ekip kurup ofiste yada dışarıda yüz yüze buluşup konuşmanız gerek aksi takdirde birbirine bıçak saplayacak adam çok olur.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Keşke bir il de ofis kurulsa ayda bir toplantılar yapılsa başka şehirlerden gelenler olsa imkanı olmayanlara toplanıp imkan yaratılsa, projeler tartışılsa, güzel projeleri ekipten kişiler yapsa.. Olsa da olsa.. :) örneğin scorp gibi bir platformu bir kaç yazılımcı vakit harcaması dışında ne gibi maliyet çıkabilir tamam reklam gerekecektir ama iyi bir web sitesi iyi bir uygulama zaten alıp başını gidiyor maliyet olayını bahane edenlere söylüyorum. Artık sosyal medyalar varken reklam bütçelerine de çok paralar yatırmak gerekmiyor bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Umarım olur. Ortaya bir şey çıkar. Ancak o sabrı göstermek gerek. Ben katılmak isterdim ama çok işinize yarayacağımı düşünmüyorum. Zor bir yola çıkacağınızı da unutmayın.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
weblobedi adlı üyeden alıntı
Katılmak isteyen arkadaşlar telefon numarasını pm olarak atsın. Whatsapp gurubu kuralım ve aramızda tartışalım. Eminim çok güzel bir proje çıkarıp başarılı olabiliriz.
Pm gönderildi.
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ
weblobedi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Satış Ortağı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam burada wm üyeleri olarak birlik olnaktan yanayız. Buyrun hocam hepimiz elimizden geleni yapalım. Gelişmeleri yine burada bir konu açıp herkese anlatalım. Biz, yine biz olursak nice projeler üretiriz. Biz, biz olursak ancak başarılı oluruz.
Ayrıca;
Kimseye kimseye çok aşırı görevler verip kimseyi işinden gücünden alıkoymayacağız. Hergün yaptığımız şeylere ek olarak birşeyler yaparak projemizi üreteceğiz hayata geçireceğiz.
1 sene önce ne yapmıştık ki bugün nasıl bir projemiz var. Şimdi birlik olalım. 1 sene sonra elimizde tüm Türkiye hatta tüm Dünyaya duyurabileceğimiz projemiz olsun.
Kimseyi yormayacağız. Kimseyi uykusundan eymeyeceğiz. Sadece birbirimize ihtiyacımız var.