Clay
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Themeforest'te 59 dolar olan Avada temasını avadaturkiye.com'da 59 TL'ye satıyorlar. Yorumlarda sanki kendilerini avada türkiye temsilcisi gibi göstermeleri dikkatimi çekti. Bunlar resmi temsilci mi? yani oradan alınan tema orjinal midir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hayır resmi satıcı ya da temsilci değiller. Sitesindr zaten yazmışlar: "Avada temasının genişletilmiş lisansına sahibiz. Böylelikle uygun fiyata dağıtımını yapabiliyoruz. Sizlerde temayı 59$ yerine 59 TL ye alabiliyorsunuz."
Gpl olarak satış sağlıyorlar. Atıyorum, 59 dolarlık temaya 2000-3000 dolar verip kendileri satıyorlar. Bu yasal mı emin değilim. Themeforest e girip genişletilmiş lisansı okumak lazım nedir ne değildir.
Eğer temayı korsan olarak dağıtıyorlarsa fiyatın pahalı olduğunu da ekmek gerek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Satıcıyla iletişim sağladığınız da kendilerinin bir bağlantısı olmadığı için themeforestten almanızı söyleyecekler.
Başa bela açmaz kolay kolay ancak ne kadar etik, ne kadar yasal tartışılır. Zararlı kodlar yerlestirildiyse elbette sitenizin zarar görme durumuda var.
İlla gpl alacaksanız daha güvenilir, bilindik ve global olan siteler var derim...
Gönül ister ki herkes orijinal yazılım kullansın... Sanırım maliyet olarak doların en çok etkilediği sektörlerden biri olduk son zamanlarda
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenciyim
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabiki orjinala gelen güncellemeler size gelmez ama o şekilde kullanabilirsiniz ilerde bi sorun olur bilmem 59 tl sahip oluyorken o temasa vb güncelleme + eklentiler + kurulum gene ayni parayı bulur diye düşünüyorum. tabi karar sizin eğer iş yapıyorsanız paradan kaçmayınız kesinlikle ORJİNAL almanızda fayda var tabiki temayi kötülemiyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar peki İnternete yabancı bir sitede full sürümü paylasılıyor avada temasının indirdim yan siteme kurdum full çalısıyor sonra korktum kaldırdım genesisforwp diye bir site ayrıca yoast seo full premium falan hepsini veriyor en çok satılan siteleri bedava koymuş bu nasıl olur sıkıntı yasar mıyım arkadas lar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Antalya Elektrik Taahhüt / Antalya Kompanzasyon Sayaç Takibi / Antalya Elektrik Periyodik Kontrol