-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle en uygun yer burası diye düşünüyorum.
Avea hattıma 2-3 aydır lira yüklemiyorum. Ancak son kullanım ocak 2016ydı. Bu sebepten dolayı kapanacağını düşünmüyorum. Hattımın böyle olma sebebi nedir ? Başka avealı arkadaşlarımada olmuş. Onlarınki 7-8 civarı sürmüş düzelmiş. Benimkisi düzelmedi. Ne yediden başlatınca nede, uçak moduna alınca, Menüye Avea SimServis uygulaması geliyor,
Ağ operatörü seç dediğimde, Ağları tararken hata diyor yardım edin.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Avea müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeyi denediniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yeni diyor. 30dk-40dk civarı oluyor. Bu saatte kapalıdır. 2 saat sonra yola cıkacağım napacağım şimdi ya.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Engin07 adlı üyeden alıntı
Ne demek istediğini tam anlayamadım ama müşteri hizmetleri 7/24 cevap vermesi gerekiyor. Hele son zamanlarda ***** / Türk ******* / Avea birleştirme çalışması var müşteri hizmetleride yakında birleşir yani kapalı olma ihtimali yok.
"(0212) 444 1500" arayın. Çevrenizde telefonu olan bir yakınınız, arkadaşınız, komşunuz muhakkak vardır olmadı sokakta birinden rica edin.
Eyvallah ya teşekkür ederim. Bugün teknik faturasız hatlar üzerinde bi çalışma varmış ara ara kesinti yaşanabilirmiş. Yanımda kardeşimin telefonu var evde unutmus dakikada 5 kere gidip geliyor. Şansa aradığımda gitmedi.
Sebebini sordugumda, illegal yollardan internet erişimlerin tespiti dedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Hat önceden başka operatöre taşındıysa, ardından tekrar aveaya geçiş olduysa bu tarz durum yaşanabiliyor diye biliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Backlinkci adlı üyeden alıntı
Hat önceden başka operatöre taşındıysa, ardından tekrar aveaya geçiş olduysa bu tarz durum yaşanabiliyor diye biliyorum
Taşıma işlemi değilde, Avea genel bakım faturasız kullanıcıların %90'ında erişim yokmuş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
387, (%100)
avea halen gidip gidip geliyor
WebMoney hesabıma ödeme yapmadan önce mutlaka adresin güncel olduğuna dair bilgi isteyin.
Karakurt
www.cemkarakurt.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Bende bugün öğle saatlerinde aynı hatayla karşılaştım. 3 farklı yerde hata verdi. 2 saat sonra banka hesabımda denedim oldu.
kişisel blog - https://www.cemkarakurt.com.tr - HOSTING FİRMASI ÖNERİLERİM : https://goo.gl/67KMKp