Gopher
We Love Google!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam konu yeri yanlış. Başlıkta da yöneticiler kaç kere uyardı. Acil yardım gibi kelimeler kullanmayın diye.
15 tl de komik rakam. Yani 15 tl için avukat dahil kimse uğraşmaz maalesef. Ha bir de 15 tl için avukat tutmak masrafını ödemek pek mantıklı değil. Çünkü olay çok büyük ihtimal sonuçsuz çıkacak.
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Biz niye tehdit edip korkutalım kardeşim? Biz niye olaya dahil oluyoruz? Bize ne? :) Bu ülkenin hakimi polisi var. Gidersin derdini belirtirsin. İlgilenilir ilgilenilmez o senin şansına kalmış Ayrıca insanların kişisel bilgilerini açıkça paylaşmak suçtur. Sen şikayetçi olurken şahsın kişisel bilgisini paylaşırken şuan suç işliyorsun. Şahsın Wmaracı üyeliği varsa, şikayet konusu açarsın, haklı görülürse banlanır.
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tamam işte sen şuan diyorsun ki arayın tehdit edin. Biz arayıp adamı tehdit ettik diyelim. Bu arkadaşta gitti ilgili makamlara bizim numaraları verip bu numaralar arayıp bizi tehdit ediyor dedi. Ne olacak? Senin saçma sapan bir ticaretin yüzünden burada sana yardım ettiğini düşünen insanlar zan altına girecek. O yüzden kişisel bilgilerini kaldırmakta fayda var diye düşünüyorum.