-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar ,
forumda araştırdım ama bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım.
Sorumda anlatmak istediğim şu oyun indirme içeriğine sahip A sitem var o artık yerine oturduğu için birde B sitesi açmak istiyorum farklı tarzda (teması içeriklerin ekleniş yönüyle) ama haliyle yazılar yine hemen hemen aynı olacak oyun indirme sitesi olduğu için , bunu google tarafından spama düşmeden yapmam münkün mü ? Dedicated iple birlikte ikinci bir hosting paketi alırsam bu şekilde yapabilir miyim ? google sorun çıkarır mı sizce.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aynı sunucu aynı ipte 4 site yönetiyorum. Hepsi aynı içerik ve aynı google hesabında, aynı adsense hesabında ilerliyor. En çok önem verdiğim en geride olanı. Tek sıkıntı o :) Yoksa yapılabiliyor yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam günde bir konu girin sağlam bir içerik olsun. Ben artık öyle yapıyorum. Sizin gibi ana siteye günde 4-5 yazı girdim bu güne kadar. O kadar çok içerik oldu ama beklenen hit yok.
Ona paralel ilerleyen bir diğer siteye 3 günde bir tek içerik girildi. Her bir içerik 500 kelime o site gümbür gümbür gidiyor. Sanırım google artık sadece içeriğe önem veriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
teşekkür ederim hocam önerileriniz için haklısınız dediklerinizde günlük 3-4 konu bile fazla geliyor googleye botla çeken siteler nasıl yapıyorsa bilmiyorum googlenin gözünden kaçıyo sanırım ben hala köle gibi elle tek tek özenerek giriyorum konuları :)
1 kişi bu mesajı beğendi.