-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar backlink almak konusunda kafamda bazı soru işaretleri mevcut.Örnek vermek olursa en çok kafa karıştıran yorum backlink önemi ? Yaptığımız seo stratejisinde ne kadar büyük rol oynuyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
mühendislik öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
büyük rol oynamaz link inşasına katkıda bulunur link çeşitliliğini artırır makul ölcüde alınır fazlası spama sokar doğal olarak ya site isminle yada kendi isminle alman gerekir
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Yorum linkler sadece çeşitlilik için etkilidir. SEO yorum link üzerinden yapılmaz. Nofollow olduğu için de site değerlerine etki etmez, çok çok az yükselmede etki eder. Ama çeşitlilik olduğu için tavsitemdir. Kaliteli yerlerden link almalısınız.
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Link çeşitliliği;
Yorum link, tanıtım yazısı, dizinler, forumlar, firma rehberleri, ziyaretçi defteri, footer link, url şeklinde link, resim link, dofollow link, nofollow link...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Backlink seo'da çok önemli bir yer alıyor evet ama kimden aldığında önemli, kendi sektöründe rakibinden aldığın backlinkler çok daha işlevsel mesela diğerlerine göre.
(Yorum konusunda arkadaşlarla hemfikirim.)
FOY
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Backlink için kapsamlı bir makale oku bence burada cevabını bulamazsın. Ama bazı arkadaşlara katılmıyorum kesinlikle. Backlink çok önemli seo için. eşdeğer sektörde ve backlink değeri yüksek bir sayfadan link çıkışın varsa uçarsın. yada çok değerli bir siteden aldığında verim alabilirsin. Bir o kadr da başa bela olabiliyor backlink bunuda unutmaman lazım. ıvır zıvır her siteden almamalısın. Kâr Kâr'dır diyen heryerden link alan bir kaç kişi gördüm forumda şaştım kaldım. Çöp edersin siteni yanlış backlinkle. kalıcı backlink makul olanı. Backlink aldığın sitenin içerisinde herhangi bir sayfada mı anasayfada mı linkinin olduğuda önemli. backlinkler ile eş değer zamanlı organik hit artışın olursa backlinkden aldığın verim artar. backlink aldığın sitenin dışa çok link vermeside bir olumsuz detaydır. backlink aldığın sayfa da bir makalede ise link o makalenin özgünlüğü de önemli. Adult içerikli sitelerin backlinkleri sorun çıkarır. Hiçbir eşdeğer sayfanın etkisinde kalmadan özgün foto ve metinsel içerik kullandığın takdirde aldığın backlinkin değeride kat kat artar. İlk defa 3 sitede bu ay denedim. Haber sitelerinin aksine turizm sitelerinden gelen bir backlink 'in verimi daha yüksek. Yani kendi backlink havuzunu oluşturmaya karar verirsen tavsiye ederim haber portalı yerine ucuz tatl seçeneklerinin bulunduğu ve yöreleri tanıtan bir portal aktif etmen. Yarışmacı arkadaşlara başarılar :D