oteriter
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
sizce hangisi faydalı arkdaşlar bancklink paketi mi tanıtım yazılarımı yoksa tek tek link almak mı .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Tek tek link almakla backlink paketlerinin çok farkı yok, eğer banner reklamlarla sitenize user çekmeyi düşünmüyorsanız paket halinde daha cebe uygun oluyor ve işlevi aynı.
Tanıtım yazısı ise çok daha farklı, sektörünüzle alakalı bir durum. Yani tanıtım yazısını bilen hiç kimse sadece linkleri başka sitelerde bulunsun diye almaz. Kendi sektöründe ki rakip sitelerden alınan tanıtım yazıları hem dış seo açısından kritik rol oynar hemde kullanıcılara faktör sunduğu için hit artışı sağlayabilir.
oteriter
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / K
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
yani bir haber sitesinden oyun sitesi tanıtım yazısı almakiçinde 2 link bulunan faydası olmuyor dogrumudur
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Faydası illa ki olur, sonuçta bir sitede linkleriniz bulunmuş olacak. Fakat rakip bir siteden alınan tanıtım yazısı söylediğim gibi çok daha işlevseldir. Forumda birçok oyun sitesi sahibi arkadaşlar var, onlar da illa ki link çıkışı yapıyorlardır, sektörünüz geniş olduğu için çok zorlanmazsınız bence.