-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe & Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Merhaba arkadaslar 2 Yıl Önce üniversitede Vakıfbankdan kredi almısdım bi kac ay gecdi bunun ödemesini yapmadım ve yasal takip süreci basladı sonra bankaya gitim borcu ödedim ve kartı kapatım o gunden beri hangi bankada kredi karta basvursam onaylanmıyor ne yapmam lazım ?
Ek : Bankadan Bana Gelen Email
Bankamız uygulamasında müşterilerimizin kredi kartı işlemlerine ilişkin talepleri müşterilerimizin gelir ve ödeme durumları dikkate alınarak değerlendirilmektedir.
Bu çerçevede, Bankamız mevzuatında belirtilen kredi kartı tahsis koşullarının mevcut olmaması ve yakın tarihli takip kaydınızın bulunması nedeniyle kredi kartı talebinizin karşılanması imkanı maalesef bulunamamıştır.
Talebinizi karşılayamadığımızı bildirir, esenlikler dileriz.
Www.Svhaber.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Silinmez bence çünkü kurumlar bir yere bakıp senin hakkında fikir sahibi olmalılar, o sicilin temizlenmesi saçma olur yani alternatif bir yöntem var mıdır? İlla ki vardır fakat onu bankalarla yüz yüze görüşmen gerektiğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
o bilgiler maalesef kolay kolay silinmiyor. En iyi çözüm maaş kartınızın olduğu bankaya gidip onlarda şansınızı denemeniz, belki onlar verebilir. Bir şekilde alıp ödemelerinizi bundan sonra düzgün yaparsanız kredi notunuz da zamanla artacaktır.
alast4ir
http://enginonal.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
doğrudur hocam büyük ihtimal ödeme geciktiği için kara listeye eklendiniz. Kara listeden çıkmanız içinde hatırladığım kadarıyla 5 yıl geçmesi gerekiyor, genede bir detaylı araştırma yapmanızda fayda var.
Kişisel Blog | http://enginonal.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
hocam, sicile işlendiğini sanmıyorum. puan düşük olduğu için kredi kartı vermiyorlar. Ben de 2 dönem geciktiriyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ön Muhasebe & Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaslar cevaplarınız için tşkler
Www.Svhaber.com
TazZ
www.ahmetcetintas.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
puanın düşük olması sigortalı bir işte çalışmıyor olman gibi sebeplerden red alıyorsundur.
Ancak adına bir tane ek kart ya da esnek hesaplı hesap kartı çıkartabilirsen ve ödemelerini birkaç ay düzenli yaparsan bu durum düzelecektir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
170, (%100)
zaten sicile işlense banka seni arıyor, borçlarını yapılandıralım felan der. İş ciddiye binerse peşini bırakmazlar merak etme :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
kırmızı noktaya düşmüşseniz 5 yıl bankalar ile hiç bir işlem yapamazsınız hocam ki bence yasal takip evresine geldiyse düşmüşsünüzdür.