lostyazilim

başlıkların önemini nasıl belirtmeliyiz

2 Mesajlar 593 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

baba20 baba20 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek grafiker
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşlar seo için heading etiketlerine kafamı karıştırdı bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirse sevinirim.

Anasayfamın logo kısmında h1 tagını kullanıyorum dogal olarak her sayfada birtane h1 tagı var olmuş oluyor.

oyunlara girildiginde örnegin adam asma oyunu konusuna girildiginde heading tagını yani konu başlığını h1 mi yapmalıyım yoksa h2 mi?

kimisi h1 her sayfada 1 kere kullanılır diyor kimisi konu başlıkları mutlaka h1 olmalıdır diyor.
bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

wmaraci
reklam

savaser savaser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 57 / 76
  • Ticaret 2, (%100)
Her sayfada ayrı bir konu olduğundan o konuyu vurgularken h1 kullanırız.Yine konu içinde h2 ve h3 taglarını da kullanınız.
h1
h2
h3
...
h?

baba20 adlı üyeden alıntı

merhaba arkadaşlar seo için heading etiketlerine kafamı karıştırdı bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirse sevinirim.

Anasayfamın logo kısmında h1 tagını kullanıyorum dogal olarak her sayfada birtane h1 tagı var olmuş oluyor.

oyunlara girildiginde örnegin adam asma oyunu konusuna girildiginde heading tagını yani konu başlığını h1 mi yapmalıyım yoksa h2 mi?

kimisi h1 her sayfada 1 kere kullanılır diyor kimisi konu başlıkları mutlaka h1 olmalıdır diyor.
bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al