-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Uzun zaman kulandım. Ancak şimdi kullanmıyorum. Tavsiye de etmem. Link.tl bir ara ödemeler konusunda sıkıntı yarattı. Ayrıca scriptti yenilediler ve eski linklerimin hepsi kırık oldu. Yani tıklandığında direkt link.tl'ye yönlenir olmuştu. Bu linkleri düzeltmek de imkansız maalesef.
En kalitelisi ve en güvenilir olanı ise bc.vc. En azından ödeme zamanını hiç geçmiyor. Az kazandırsa da iyi firma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster, Web Design
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
link.tl ve bc.vc gibi sistemlerde sayımlar herkesin dediği gibi sıkıntılı eksik sayım yapıyorlar, yabancı sistemleri bilemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kendimden bahsecek olursam ben bu tarz şeyi sevmiyorum :) bir şey ilgini çekiyor tıklıyorsun sürekli reklam bir daha tıklıyorsun tekrar reklam sinir oluyor insan ondan öyle yerleri takibini bırakıyorum :D Hoşuma gitmeyen bir şeyi sitelerimde de kullanmıyorum ;) Sadece google kendi link kısaltma servisini kullanıyorum oda zaten direk konuya gittiği için ziyaretçi açısından sıkıntısı yok :) Şahsi fikrimi soracak olursanız eğer ben bunları sitelere zarar veren bir yapıda görüyorum. Normal siteler için hep ziyaretçi kaybı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ziyaretçi kaybında. Başka bir şey değil
1 kişi bu mesajı beğendi.
alpercetin.net Facebook Ve Diğer Sosyal Medya Botlarınız Yapılır.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Ziyaretçi kaybına sebep olan şey reklamın abartılması ama doğrudan tam sayfa iframe geçtikten sonra ve download vb. virüslü reklamlar olmadıkça ziyaretçi kaybı yaşatcağını düşünmüyorum. Beklediğinizden daha sade ve kazançlı bir sistem planlıyoruz.
Mrslan
ʟıνε чσυя ʟıғε
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik & Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bu tarz sistemlere bence bel bağlanmamalı, yani bir kumbara misali bir köşede durabilir. Evet rakamlarda söyledikleri gibi işlemiyor maalesef. Ben şuanda bu sistemlerin yanı sıra yabancı sistemlerde kullanıyorum ve neticeleri gözlemlemek için biraz zaman geçmesi gerekiyor.
Bir de link.tl sitesini kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem! Sebebi; Kullanıcıya 3 farklı reklam göstermeden linke geçmiyor, kullanıcıların browser ve bilgisayarına virüs bulaştıracak gönderimlerde bulunuyor ve de en önemlisi, bir çok reklamı +18 görsellerden oluşan reklamlar, bilginize..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bence link.tl ziyaretci kacirabilir evet cunku her gec dediginde basiyor popup ama bc.vc en azindan daha vicdanli bu konuda