lostyazilim
tr.link

Belirli Kelimede SEO

12 Mesajlar 2.791 Okunma
lstbozum
tr.link

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Teşekkürler... :)
1) Günde en az 2 yerine, acaba bir gün 1, diğer gün 2, bir başka gün 3 girilse olumsuz yanı olur mu? Yani açıkçası haftada 5 makale girmek diyelim ve bu 5 makaleyi de farklı günlerde girmek.. Nasıl olur?
2) Anahtar kelime, yükselmek istediğimiz kelimeler sanırım. Ne linki koymalıyız? O kelimeleri ben farklı yazıyordum. Yani bazen koyu, bazen altı çizili, bazen italik veya farklı renk gibi.

4) Paravan bloğu aynı hesapla açmanın sakıncası olur mu? Ayrıca farklı dilde bir paravan blog olup oradan link verilse yararı olur mu?

Sağolun...

İçerik konusunda keyword domainlerimde aslında içine 5 içerik atıp sonrasında aylarca içerik atmadıgım sıtelerımde hep ilk sırada yer aldığım oldu ancak doğru bir şey değil elbette. Ama günlük şu içeriği girmem lazım diye de kendini kasmaya gerek yok.

Paravan blogu aynı hesapla açmak tam olarak anlayamadım. Ne hesabı ile açıyorsunuz paravan blogu ?

wmaraci
reklam

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
ForexleKazan
Teşekkürler Hocam.
Kendimi doğru ifade edemedim, haklısınız.
Şöyle açıklayayım: Şimdi blogspottaki bloğum için, yine aynı blogspot hesabından bir blog açıp oradan link versem olur mu demek istemiştim?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al