arkadaşlar 3-4 aydır site işleri ile ilgileniyorum bu sektörde henüz yeniyim daha önceden bir blogum vardı ve daha profesyonle bişeyler yapmaya karar verdim wordpress bir tema buldum ardından host domain alıp yola koyuldum. Zamanla temamı beğenmedim themeforest'dan yeni bir tema aldım estetiği önemsediğim için epey aradım.
Seo adına bir şeyler yapmaya çalıştım (kimseye para vermeden) uğraştım. Alexa'yı önemli sanıp alexa kastım bi süre globalde 200 bin türkiyede 2 bini gördüm bi anlamı olmadığı için bıraktım.
Google analytics üzerine uğraştım Sonra adsense aldım ve devam ettim adsense kazancım hitten dolayı azdı gittim adtriplex ten reklam aldım.
Sosyal medya ile uğraştım facebook beğensii aldım tabiki bişeye yaramadı google plus kastım bi postum kimi zaman 200 kere + aldı.Tumblrda 1000 takipçi yaptım sitedeki içerikleri paylaştım. .Twitter,pinterest,youtube,bloglovin,instagram gibi sosyal medyanın her alanını kullanmaya çalıştım.
Asıl amacım bumerang,altın örümcek, Aydın doğan genç iletişimciler yarışmasında vs bi ödül almaktı ancak ilk ikisi farklı sorunlardan dolayı olmadı.
Bumerangın sosyal medya uzmanlık eğitimine katıldım (ücretsiz bir kişi katılmıştı normal ücreti 3.500 tl civarıydı) 5 hafta süren bir sertifikasyondu. burda bir medya ajans müdürü ile tanıştım şimdi onların ajansı için blog yazıyorum. Öğrenci olduğum için home ofis şeklinde aylık cüzi bi miktar ücret alarak çalışıyorum.
Ancak ne yaptıysam bu blogtan para kazanamadım hitler ancak bumerang ve onedio gibi sitelere içerik yüklemem ile yükseldi yoksa 30-80 arası gidip geldi bumerang vs içerik eklediğimde 400-500 oldu ancak.
Seo konusunda nerde hata yapıyorum bi bunu anlamadım öğrenci olduğum içinde salak saçma yerlere para kaptırmak istemiyorum zaten paramız az zor geçiniyoruz :)
sizin sitem için tavsiyeleriniz nelerdir bunu merak ediyorum teşekkürler.
http://antikkafa.com/