-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Social Media Marketing
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Aynı şey tabiki benimde başımdan geçiyor bunun sebebi üzerinde bir baskının bulunmaması evde rahat bir şekilde çalıştığın için işi savsaklıyabiliyorsun bunun çözümü bence şu ''Tek bir alana yönelmiyecekcesin'' Peki neden bahsediyorum tek bir alan derken örneğin ''A'' sitesiyle ilgileniyorsun sıkıldığın zaman gelip Wmaracı'ndan iş kovalıyacaksın bunun en iyi çözümü bu sanırım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende aynı sorunu yaşıyordum sorunun çözümü çok basit bir işe başlamadan a'dan z'ye her şeyi planlayacaksın örnek veriyim;
Site konusu ve alan adı.
Sitenin tasarımı
Reklam yerleşimi
Düzenli içerik ekleniş biçimi (Yazı hiyerarşisi, resim, video)
Site içi seo açısından ana kategoriler ve içeriklerden bu ana kategorilere bağ
Böyle uzar gider bunları a'dan z'ye planlayıp başlarsan yaptığın işten sıkılmazsın hatta zevk alırsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & Wordpress
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Slm,
Aynı durum bendede var hep en iyisi olsun hele biyer bozuldumu sanki hayat bitti dersin ya onun gibi at çöpe durumu oluyor bide yılların verdiği zaman kaybıda binince üste artık en ufak eskiden 5-10dk'da yaptını aslında gene 5-10 dkda yaparsın ama uzatıyorsunda uzatıyorsun sıkılıyorsun vs. çok kötü bir durum ya allah kolaylık versin hepimize ne diyelim biraz yazımı berbat yazdım k.bakmayın artık :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ona benzer bir şey var açıkçası. Bir şeyi yaptıktan sonra sürekli yeni özellikler eklemeye çalışıyor. Şunu hallettim mi yeter diyorum ama sonradan şunu da eklesem iyi olur diye diye bir türlü sonuca varamıyorum. :p
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence sendeki sorun yalnızlık. Bir site açıp tek başına ilgilenmek oldukça zor. Yanında kafa dengi biri olsa onunla ortak çalışmak iyi gelebilir.