bir kaç tane bestem var ama özellikle bir tanesinden çok eminim. Yani patlama ihtimali çok yüksek. Bir yerde paylaşmadım henüz arkadaş ortamında çalarken oldukça tutulmakta. Ondan ziyade kendim çok inanıyorum yani bu besteye. Profesyonel kayıt vs daha önce yapmadım. Buna nasıl bir demo kaydı yapabilirim acaba ? Kendim gitar çalıyorum ama o kadar iyi değilim etrafımda da pek müzisyen var sayılmaz. Bu studyolar falan varmış kadıkoyde falan buralara gitsem kayıt almak kolay mıdır ne kadara mal olur bilenler var mı acaba
KomanBeğrek hocam bunlarda nasıl oluyor acaba ortam. Yani gidiyoruz bir şarkı kaydedicez diyoruz ama onların çalması lazım. ya da kayıda gitmeden once provaya gıtmek daha mantıklı o zaman once bı nasıl bır yer gorup prova yapmıs olurum. Ekimde geçicem eve istanbula o zaman bu kadıkoydekılerden bırıne gıdeyım bakalım
KomanBeğrek hocam yakın bir abimiz var organizator. Bir çok sanatçının konser vs organızasyonunu yapıyor. Bana bi demo hazırla getir dedi. O yüzden demo yapıp atmam gerek
Hocam bestenin türü nedir ? Eğer isterseniz Beta Berk Bayındır Bir Stüdyo açmıştı İstanbul'da olması lazım fiyatları da ucuzdu bi bakmanı tavsiye ederim hatta strüyonun ismi "Bi Stüdyo" olması lazım şiddetlede tavsiye ederim yardımcı olurlar. Berk Bayındır'da çok samimi birisi rahatlıkla sana yardım edebilir.
Bestenizi noterden önce tastik ettirin çalınabilir. Sonraki işlemler için önce bi amatör kayıt yapıp youtube ile başlayın onlar sizi bulurlar para fazla saçmayın bence.
Hocam bestenin türü nedir ? Eğer isterseniz Beta Berk Bayındır Bir Stüdyo açmıştı İstanbul'da olması lazım fiyatları da ucuzdu bi bakmanı tavsiye ederim hatta strüyonun ismi "Bi Stüdyo" olması lazım şiddetlede tavsiye ederim yardımcı olurlar. Berk Bayındır'da çok samimi birisi rahatlıkla sana yardım edebilir.
slow pop tarzı hocam. tanımıyorum ama bakayım bır hocam tesekkurler
Bestenizi noterden önce tastik ettirin çalınabilir. Sonraki işlemler için önce bi amatör kayıt yapıp youtube ile başlayın onlar sizi bulurlar para fazla saçmayın bence.