-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Otururken aklımdan geçenleri kendi kendime konuşmaya başlayınca, biri görüpte deli demesin diye buraya yazıp herkesin fikirlerini, düşüncelerini, yorumlarını yazması daha anlamlı geldi.)
Şimdi bakıyorum şöyle bir, web sitesi, blog vb. derya deniz olmuş gidiyor...
Tabi bunlar profesyonel olmayanlar. Ben kendimce 3 grup yaptım. Sıradan, Orta ve Profesyonel ölçekli web siteleri diye.
Çok uzatmayacağım. Profesyonelleri bırakın, orta ölçekli web siteleri dahi, çökme, batma, saldırı, hata veya yok oluş sorunları yaşayabiliyorken, bizlerin neden bir web sitesi oluşturmaya çalışma çabamız var? Neticede profesyonel ve hatta bazı orta ölçekli web sitelerine harcanan paranın haddi hesabı yok. Peki, sıradan web sitesi yöneticileri olarak, biz ne yapmaya çalışıyoruz?.)
Örneğin konuyu wordpress'e açtım çünkü çok bağlantılı konuyla. Hemen hemen herkes wordpress altyapısıyla, ilgili örnekteki gibi uğraşmıştır veya halen daha uğraşıyodur. Wordpress'i boşverdim, joomla, nuke veya diğer hazır script ya da portallar diyelim...
Kısacası çok ama çok para harcamadan, mesela host'u bile bedava bulsak kullanabilecekken, neyin peşindeyiz ben bazen merak ediyorum.
Not: Bu yazımda küçümseme, alay etme veya başka hiçbir olumsuz güdüm yoktur. Tam aksine; beyin fırtınası yaparak herkesin öncelikle kendi proje gelişimine, daha sonra diğerlerine de yardımı maksadı taşımaktadır.
Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
saldırıyı yapanlar utansın hocam : ) benim k çı kırık siteme bile 2 gündür dadandı biri nerden buluyorda yolluyorsa botları artık bilmiyorum iki kuruş para kazanıyordum ondan da edecek , bot doss saldırılarına dayanıklı sunucuya geçiyim desem sitenin aylık kazancı yetmiyor söylediklerinde haklısın aslında ama işte korunanlar korunuyor bu tür saldırılardan , fakirliğin gözü kör olsun avunmaya devam : )
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bizim ülkede Tutunmanın bana göre 2 seçeneği var.
1. Çok güçlü olacaksınız. ( Holding vs )
2. Sessiz sedasız bu işi yapacaksın.
1.'si olmadığımıza göre, seçenek 2 kalıyor bize.
Aldıgım dersler sonucunda forumlarda site adresimi paylaşmam. Kelime bazlı rekabeti olan siteler oluşturmam.
Tüm bunların sebebi de, Sıralamada sizin sitenizi geçemeyen kişilerin black hat seo'yu tercih ederek, sizi alt etme isteği ve düşüncesidir.
2014'ün başında bir kaç gelimede üst sıralarda yer almaya başlayınca siteye saldırı yapılmaya başlandı.
O gün bu gündür google de aranıp, populer olmayan kelimeler üzerine içerik oluşturuyorum. Böylelikle hiç göz önünde olmadan yolumda ilerliyorum.
Millet olarak maalesef takdir etmeyi bilmiyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Immortal
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında çoğu kişi kısa yoldan para kazanma hevesi ile girişiyor bu işler ancak işin içine girince görüyor papuç pahalı vazgeçiyor. O yüzden internet oldu site çöplüğü. Bu işi yapacaksanız arkadaşın dediği gibi belli bir potansiyele kadar sessiz sedasız ilerleyeceksiniz.